Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel mai mare gest din istorie, facut la o competitie sportiva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare gest din istorie, facut la o competitie sportiva

Un moment de referinta in istoria sportului s-a petrecut in acest weekend, in Spania, la triatlonul de la Santander, scrie Digi Sport. continuă pe Ziarul Bursa

Rares Bogdan: La locale, PNL va face cel mai mare scor din istoria ultimilor 30 de ani

Rares Bogdan a afirmat, vineri, la Antena 3, ca PNL va obtine la alegerile locale din 27 septembrie cel mai mare scor al sau din ultimi 30 de ani si va obtine un numar mai mult decat dublu de consilii judetene. Prim-vicepresedintele PNL a subliniat insa ca mobilizarea la vot va fi cheia castigarii alegerilor de catre liberali.

Cel mai bizar lac din lume. Este roz, iar oamenii de stiinta au facut acum descoperirea uluitoare

Lacul Hillier, care este situat pe coasta de vest a Australiei, este unul dintre cele mai fascinante cateva lacuri roz de pe Terra. Privit din aer, lacul pare a arata ca o guma de mestecat. insa de ce are aceasta culoare? Cel mai bizar lac din lume in anul 2015, o echipa de cercetatori care .

Bucurestiul ramane orasul cu cel mai mare numar de imbolnaviri Covid-19. Multe cazuri s-au inregistrat si in judetele Maramures si Bacau si Timis

Bucurestiul ramane orasul cu cel mai mare numar de cazuri noi de infectare cu COVID-19, urmat de Maramures, Timis si Bacau, potrivit raportarii transmise sambata, 19 septembrie, de Grupulde Comunicare.

Cel mai mare spital din Baragan va fi modernizat cu 76,6 milioane de lei. Deja a fost semnat contractul

Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia va fi modernizat si dotat cu aparatura performanta, printr-un contract PNDL in valoare de 76,6 milioane de lei.

Simona Halep Karolina Plisova 0-0, live video finala de la Roma. Pentru cel mai important titlu din 2020

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15:30, finala turneului WTA Roma, de categorie Premier 5. Vor fi 1. 000 de spectatori, conform reglementarilor stabilite de organizatori. Poate fi al treilea titlu consecutiv pentru Simona Halep, dupa cele obtinute la Dubai si la Roma. Simona Halep are 13 victorii consecutive in circuitul WTA, care au adus .

Marcel Ciolacu: Ne-am asumat ca vom avea cel mai mare numar de alesi locali la aceste alegeri

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca partidul pe care il conduce si-a asumat ca dupa alegerile locale va avea cel mai mare numar de alesi locali din Romania. Social-democratii au incheiat recent un.

Caixabank si Bankia formeaza cel mai mare grup bancar spaniol, cu active de 650 de miliarde de dolari

Consiliile de Administratie ale CaixaBank si Bankia au fost de acord cu fuziunea in urma careia va fi creata cea mai mare banca spaniola, cu active de peste 650 miliarde de dolari, dupa ce pandemia de coronavirus COVID-19) a exacerbat presiunile pentru indelung asteptata consolidare a sectorului bancar al tarii.

CEL MAI MARE FURNIZOR DE PLATI ONLINE DIN CHINA Ant Group a primit aprobarea pentru listarea la Shanghai

Ant Group Co. , companie controlata de Jack Ma, fondatorul gigantului chinez de e-commerce Alibaba Group Holding Ltd. , a obtinut, vineri, aprobarea STAR Market din Shanghai pentru lansarea ofertei publice initiale IPO), dupa care urmeaza sa isi inregistreze listarea la autoritatea de reglementare a pietei de capital din China. Potrivit unor surse citate de presa straina, compania se va prezenta saptamana aceasta si in fata comisiei de listari de la Hong Kong Stock Exchange HKEX).

Ce CV-uri au cei 31 de noi ambasadori. Cel mai mare numar de femei. Varsta sefilor de misiune a scazut cu 10 ani

Din cei 31 de noi ambasadori romani propusi de ministrul de Externe Bogdan Aurescu si agreati de presedintele Klaus Iohannis, nu mai putin de 14 sunt femei, cel mai puternic echilibru de gen pentru diplomatia romaneasca. Noul lot de ambasadori, prezentat in exclusivitate de Adevarul, scade varsta sefilor de misiune cu aproape 10 ani, sustin surse diplomatice. Cei mai multi sunt experti pe zona de reprezentare, cu cateva exceptii politice.

Cea mai importanta componenta din computerul tau tocmai a devenit mai buna

Cand mi-am facut primul calculator asa cum am vrut, cei mai multi mi-au spus ca orice ar fi sa nu ma zgarcesc la placa video. Asta era acum mai bine de un deceniu. in 2020, Nvidia, cel mai mare producator de placi grafice, a anuntat un model nou. Dar acum nu mai e vorba doar de jocuri video.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )