Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEL MAI MARE NIVEL DIN ULTIMELE OPT LUNI ROBOR la trei luni a crescut la 3,40%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI MARE NIVEL DIN ULTIMELE OPT LUNI ROBOR la trei luni a crescut la 3,40%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a apreciat la 3,40%, de la 3,39%, valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite iNTARESC sanctiunile impuse Iranului, iar pretul petrolului CRESTE la cel mai mare nivel din acest an

Pretul petrolului a sarit, luni, dupa ce Statele Unite a anuntat ca nu va mai permite niciunei tari sa cumpere petrol iranian, o decizie menita sa amplificeefectul sanctiunilor economice reimpuse in.

DATE PENTRU 2018 Piata utilajelor de constructii din Europa, la cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu

Livrarile de echipamente de constructii din Europa au atins, anul trecut, cel mai inalt nivel din ultimul deceniu, potrivit companiei de cercetare a pietei Off-Highway Research, care precizeaza ca aceste vanzari au crescut cu 10%, la 177. 694 de unitati, potrivit khl. com.

Andrei Ursu, la Digi24: Nu pot crede ca A. Lazar nu stia ca Securitatea avea cel mai mare interes in represiunea de la Revolutie

Procurorii militari acuza, in documentele ajunse pe masa judecatorilor odata cu dosarul Revolutiei, ca Ion Iliescu si militarii care l-au ajutat sa preia puterea dupa fuga cuplului Ceausescu au orchestrat cea mai mare diversiune din istoria Romaniei. Iar dusmanul poporului, asa-numitul terorist, a fost o inventie perfida, explica acum Parchetul militar. Au incercat sa albeasca Securitatea, a declarat la Digi24 Andrei Ursu, fiul disidentului Gheorghe Ursu. Potrivit acestuia, este o problema ca Securitatea nu e blamata deloc, desi el a prezentat dovezi ca securistii au tras in oameni.

Razvan Lucescu, dupa ce a castigat titlu cu PAOK: E cel mai frumos moment din viata mea

Razvan Lucescu si-a trecut in palmares primul sau titlu de campion din cariera de antrenor, dupa ce echipa sa, PAOK Salonic, a castigat campionatul Greciei. Tehnicianul roman a declarat ca traieste cel mai frumos moment din viata sa.

Romania, cel mai periculos loc din Uniunea Europeana unde poti conduce. Tara noastra a avut cel mai mare numar de decese rutiere

Au fost dezvaluite cele mai periculoase tari ale Europei in care soferii sunt in pericol de a face accident. Drumurile britanice au fost recunoscute ca fiind cele mai sigure pentru a conduce. Un raport.

Nou record pentru cel mai lung frame din istorie la Crucible!

Englezul Gary Wilson s-a calificat in turul secund la Campionatul Mondial de snooker gazduit de teatrul Crucible din Sheffield dupa un meci dramatic impotriva belgianului Luca Brecel.

Maria Sharapova, forfait pentru turneul de la Stuttgart: Nu sunt pregatita sa joc la cel mai inalt nivel

Jucatoarea rusa Maria Sharapova, locul 28 WTA, s-a retras din cauza problemelor la umar de la turneul de la Stuttgart, competitie pe care a castigat-o de trei ori, informeaza WTA.

Rusia lanseaza la apa celebrul Belgorod, in prezenta presedintelui Putin: Unde va opera cel mai lung submarin din lume, care poate rade un oras intreg de pe suprafata Terrei (VIDEO)

Submarinul Belgorod, cel mai lung din lume, este lansat la apa, luni, in prezenta lui Vladimir Putin, presedintele Rusiei, scrie publicatia Daily Mail preluata de adevarul. ro. Asadar, Belgorod va parasi, in .

Japonia: Cel mai mic baietel din lume este externat, dupa ce la nastere cantarea doar 258 de grame

Un bebelus japonez nascut prematur cantarind numai 258 de grame va fi externat dupa sase luni si jumatate, a anuntat unitatea spitaliceasca, relateaza AFP. Cand Ryusuke Sekino s-a nascut, in octombrie, mamei sale ii era teama chiar si sa il atinga, potrivit The Guardian.

VIDEO Cel mai mic baietel din lume este externat, dupa ce la nastere cantarea doar 258 de grame / Cum arata la venirea pe lume si cum arata acum

Un bebelus japonez nascut prematur cantarind numai 258 de grame va fi externat dupa sase luni si jumatate, a anuntat unitatea spitaliceasca, relateaza AFP. Cand Ryusuke Sekino s-a nascut, in octombrie, mamei sale ii era teama chiar si sa il atinga, potrivit The Guardian.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )