Libnet.ro
UNICEF

12:31

Cel mai mare parc din mediul rural din Oltenia a ajuns o ruina. A fost ridicat in comunism, iar acum in el pasc caii FOTO

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare parc din mediul rural din Oltenia a ajuns o ruina. A fost ridicat in comunism, iar acum in el pasc caii FOTO

Cel mai frumos parc din mediul rural din zona Olteniei a fost infiintat in anul 1960 in comuna doljeana Goicea, de Dumitru Dinisor, liderul Colectivului din localitate. in perioada comunista locul era o spendoare, isi amintesc doljenii, si asta deoarece in zona era o gradina zoologica, un teatru de vara, dar si un teren de fotbal. Acum totul a ajuns o ruina, iar autoritatile ridica din umeri. continuă pe Adevărul

FOTO Cel mai mare parc din mediul rural din Oltenia a ajuns o ruina. A fost ridicat in comunism, iar acum in el pasc caii

Cel mai frumos parc din mediul rural din zona Olteniei a fost infiintat in anul 1960 in comuna doljeana Goicea, de Dumitru Dinisor, liderul Colectivului din localitate. in perioada comunista locul era o spendoare, isi amintesc doljenii, si asta deoarece in zona era o gradina zoologica, un teatru de vara, dar si un teren de fotbal. Acum totul a ajuns o ruina, iar autoritatile ridica din umeri.

ING Bank reuseste sa coopteze cel mai mare retailer online - eMAG - in platforma ING Bazar, oferind un cash-back considerabil

ING Bank reuseste sa listeze in mod exceptional cel mai mare retailer online in platforma ING Bazar, oferind un cash-back considerabil, de 100 de lei, la o achizitie de minimum 500 de lei prin cardul de credit ING. eMAG este cel mai mare nume care.

Este cel mai sanatos aliment din lume! Sigur nu ai stiut asta

Curmalele au o valoare nutritionala foarte mare si poseda numeroase efecte sanatoase, asa ca multi oameni le considera a fi cel mai sanatos aliment din lume. Aceste fructe sunt de mare ajutor in mai.

BREXIT: Sondajele preconizeaza ca Londra va ramane cel mai mare centru financiar din lume

Londra ramane cel mai atractiv centru financiar de pe mapamond, depasind New York-ul din punct de vedere al atractivitati financiare, chiar daca statul britanic va parasi Uniunea Europeana, potrivit unui.

Fitbit deschide cel mai mare birou din Europa la Bucuresti. Ce posturi sunt disponibile pentru angajare

Fitbit, cel mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru masurarea activitatilor fizice, a anuntat astazi deschiderea biroului din Bucuresti, cel mai important proiect de cercetare si dezvoltare gandit in Europa.

Carbohidrati versus grasimi. Care prezinta cel mai mare risc pentru sanatate?

Consumul crescut de carbohidrati este asociat unui risc mai mare pentru declansarea decesului prematur, prin comparatie cu consumul de grasimi, arata un nou studiu international publicat in The Lancet, informeaza nytimes. com.

Fitbit lanseaza in Bucuresti cel mai mare birou de cercetare si dezvoltare din Europa: ce angajari urmeaza

Fitbit, unul dintre cele mai puternice brand-uri globale de dispozitive inteligente pentru masurarea activitatilor fizice, a anuntat astazi deschiderea biroului din Bucuresti, cel mai important proiect de cercetare si dezvoltare gandit in Europa.

VIDEO Cel mai mare stadion din lume se afla in Coreea de Nord. A gazduit parade comuniste, competitii si executii publice

Cel mai mare stadion din lume se afla in Coreea de Nord, a fost inaugurat pe 1 mai 1989 si are o capacitate de circa 150. 000 persoane, aproximativ cat populatia orasului Sibiu.

incepe cel mai mare EXERCITIU MILITAR rus de dupa Razboiul Rece: Zapad 2017. Preambul la INVAZIA Europei? (VIDEO)

Incepand de joi si pana pe 20 septembrie, se desfasoara Zapad 2017 trad. : Vest 2017), un corpus de exercitii militare de mare amploare desfasurate de Rusia in Belarus si in.

Care este cel mai mare regret al Mariei Basescu. Ce ar fi vrut sa faca in tinerete

Maria Basescu si-a dedicat intreaga viata cresterii copiilor, dar si sotului ei si a stat pe cat se putea de departe de ochii presei, potrivit ONE. intr-un interviu acordat in urma cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )