Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cel mai mare producator mondial de uraniu se listeaza la Londra si Astana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare producator mondial de uraniu se listeaza la Londra si Astana

Compania kazaha de stat Kazatomprom, cel mai mare producator mondial de uraniu, a confirmat, ieri, ca intentioneaza sa listeze la Bursa din Londra GDR-uri global depository receipts), ca parte a unei oferte publice initiale. continuă pe Ziarul Bursa

Uganda ncepe lucrarile pentru al 5-lea cel mai mare pod din Africa

Uganda a deschis lucrarile pentru podul de 112 milioane de dolari, al 5-lea cel mai mare pod din Africa in Jinja, in partea de est a tarii, potrivitCNN.

in Londra, cel mai mare protest anti-Brexit

Protestatarii care cer un referendum asupra acordului final in legatura cu Brexit-ul, au organizat un mars, in Londra, organizatorii miscarii spunand ca ar fi cea mai mare, cea mai vocala si mai importanta demonstratie de acest gen, relateaza BBC.

Acesta e cel mai mare pod din lume intins peste o mare

Un pod care uneste regiunile autonome chinezesti Hong Kong si Macau de orasul chinezesc Zuhai se va deschide in aceasta saptamana, la noua ani de cand au inceput constructiile. Este cel.

Cel mai mare exercitiu militar de dupa Razboiul Rece. Zeci de mii de soldati NATO se pregatesc in Norvegia

Cele mai ample exercitii militare NATO de la sfarsitul Razboiului Rece au loc in aceste zile in Norvegia. Exercitiul Trident Juncture 18, care se va derula pana in 7 noiembrie, vizeaza antrenarea Aliantei.

Cel mai mare cros de sprijinire a persoanelor cu epilepsie ajunge in Bucuresti, pe 28 octombrie 2018, in Parcul Herastrau

Crosul din Bucuresti marcheaza ultimul eveniment dintr-o serie de zece. Fondurile colectate din primele noua au facut posibila dezvoltarea celui de-al saptelea Centru de Epilepsie si Monitorizare EEG, in Timisoara.

Catedrala Mantuirii Neamului va fi gata pe 25 noiembrie. Cum arata cel mai mare lacas de cult din Romania (FOTO)

Catedrala Mantuirii Neamului va primi in curand primii enoriasi. Sfintirea lacasului de cult si pictarea catapeteascmei vor avea loc pana pe 25 noiembrie, cand este pomenirea Sfintei Mucenite Ecaterina,.

Regizoarea bosniaca Jasmila Zbanic, cel mai mare punctaj si cea mai mare finantare la prima sesiune pe 2018 a concursului CNC

Regizoarea si scenarista bosniaca Jasmila Zbanic, premiata cu Ursul de Aur la Berlinala din 2006, a primit pentru proiectul incotro, Aida, produs de Digital Cube, cea mai mare finantare din partea Centrului National al Cinematografiei la sesiunea I/2018 a concursului de proiecte.

A fost inaugurat cel mai lung pod peste mare din lume - VIDEO

Cel mai mare pod maritim din lume este inaugurat in Asia de Sud-Est dupa aproape zece ani de la inceputul lucrarilor. Pentru realizarea pasajului care va uni Hong Kongul si Macau de orasul chinezesc Zuhai,.

webPRCel mai mare cros de sprijinire a persoanelor cu epilepsie ajunge n Bucuresti, pe 28 octombrie 2018, n Parcul Herastrau

Asociatia Cluburilor Lions Romania, Primaria Municipiului Bucuresti si Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti aduc in capitala cel mai mare cros organizat in sprijinul persoanelor cu epilepsie din tara noastra.

Simona Halep: 2018 a fost cel mai bun al meu, acum abia astept vacanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, ca 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale si ca acum abia asteapta vacanta, una in care insa va.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )