Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel mai mare profit din istorie pentru Hidroelectrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare profit din istorie pentru Hidroelectrica

Producatorul de energie Hidroelectrica a obtinut anul trecut un profit brut de 1,6 miliarde de lei, rezultatul fiind cel mai bun din istoria companiei, a declarat, miercuri, Bogdan Badea, presedintele directoratului general al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

In luna februarie au fost lansate multe din show-urile de divertisment si reality show-urile pe care posturile TV importante mizeaza in lupta pentru audiente. Iata care au fost emisiunile cu cel mai mare rating din Romania.

Fondul Proprietatea devine cel mai mare actionar Fondul Proprietatea dupa rascumparari si vanzari masive ale Elliott. Actionarii romani incep sa concureze strainii

Fondul Proprietatea FP) este in prezent cel mai mare detinator de actiuni FP, pachetul de actiuni si certificate de depozit GDR) controlate de Fond ajungand la echivalentul a 16,18% din propriul capital subscris si varsat, potrivit calculelor.

VIDEO: Cel mai inalt adolescent din lume are 16 ani si e din Marea Britanie

Un baiat de 16 ani din Marea Britanie e doar cu 7 centimetri mai scund decat Paul Sturgess, ce masoara 2,31 metri si detine, la momentul actual, titlul de cel mai inalt om din Marea Britanie. Americanul Robert Pershing Wadlow, ce masoara 2,72 metri, detine titlul de cel mai inalt om din lume, scrie Fox News.

Eroul Zilei: O romanca a ajuns in finala celui mai mare concurs din SUA

Perfomanta extraordinara a unei romance. Minola s-a calificat in semifinala celui mai mare concurs de compozitii din lume. Doua dintre melodiile ei se afla in primele 80 de piese din cele 16 mii intrate.

Ce avere are Vladimir Putin. Presedintele Rusiei ar fi cel mai bogat om din lume

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, avand mai multi bani chiar si decat CEO-ul Amazon Jeff Bezos, cel detine oficial acest titlu. Zvonurile il situeaza pe liderul de la Kremlin cu mult in fata lui Be.

Hidroelectrica: Profit brut de 1,6 miliarde de lei, cel mai mare din istoria companiei

Producatorul de energie Hidroelectrica a obtinut anul trecut un profit brut de 1,6 miliarde de lei, .

Victor Ponta, despre vizita lui Aleksandar Vucic la Bucuresti: Cel mai mare interes al Romaniei este ca Serbia sa intre in Uniunea Europeana cat mai curand (VIDEO)

Victor Ponta a comentat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, despre vizita presedintelui Serbiei, Aleksandar Vucic, la Bucuresti. Fostul premier a subliniat ca pentru Romania ar conta.

in acest loc, gainile au parte de cel mai mare rasfat: Mananca somon la gratar si friptura

Noul trend in Silicon Valley este cresterea gainilor, dar nu a oricaror gaini, ci doar a celor de rasa, pentru care bogatii platesc zeci de mii de dolari pentru ingrijire, consultanta si mancarea.

PRIMA CASA 2018. Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania

BCR va acorda credite de peste un miliard de lei prin noul plafon alocat pentru Prima Casa, potrivit unui comunicat al bancii, care anunta ca a primit 511 milioane de lei in cadrul noii editii.

Lucruri inedite din viata lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din istorie caruia ii place sa spele vasele: Sunt destul de sigur ca e cel mai sexy lucru pe care il fac

Jeff Bezos 54 de ani), fondatorul Amazon, a devenit cel mai bogat om din istorie si, pentru prima data, ocupa primul loc in topul Forbes. in ciuda faptului ca este unul dintre cei mai puternici oameni din lume, antreprenorul duce o viata cat se poate de normala.

ştiri din Economie

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )