Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cel mai mare terminal de containere din Polonia a fost cumparat pentru 1,3 miliarde dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare terminal de containere din Polonia a fost cumparat pentru 1,3 miliarde dolari

Un consortiu de investitori care include si Fondul Suveran de Investitii din Polonia PFR) a ajuns la un acord pentru preluarea celui mai mare terminal de containere din portul Gdansk de la un fond gestionat de banca de investitii Macquarie din Australia, intr-o tranzactie ce depaseste cinci miliarde de zloti 1,3 miliarde dolari). continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare producator de miere din Romania a inceput sa fabrice bere. Unde se vinde Gloria, sortimentul laudat de producatori drept nisa niselor

Cel mai mare producator de miere din Romania, societatea Apidava Blaj, a prezentat un sortiment de bere cu miere despre care spun ca este fabricat in premiera nationala.

Cel mai mare concurs de IT din Oradea. Programatorii vor sta inchisi 48 de ore pentru a-si pune in aplicare ideile

Cel mai mare concurs de IT din Romania se va desfasura anul acesta la Oradea in perioada 5-7 aprilie. Programatorii, impartiti pe echipe, vor avea la dispozitie 48 de ore pentru a-si dezvolta ideile si a castiga premiile puse la dispozitie de organizatori.

[P] AQUA Carpatica, singurul brand romanesc prezent la Natural Products Expo West din California, cel mai mare targ B2B dedicat industriei produselor organice

In perioada 7-9 martie 2019, brandul AQUA Carpatica a prezentat gustul puritatii segmentului business din intreaga lume, in cadrul Natural Products Expo West din Anaheim, Los Angeles, California, cel mai mare targ B2B dedicat industriei produselor organice si naturale.

Lider liberal, la summitul PPE: Batalia la europarlamentare va fi foarte dura, ne luptam cu cel mai primitiv si toxic socialism din UE

Secretarul general al Partidului National Liberal, Robert Sighiartau, a declarat sambata ca batalia, la alegerile europarlamentare din luna mai, va fi foarte dura, deoarece se va da cu cel mai primitiv si toxic socialism din Uniunea Europeana.

Fostul procuror DIICOT, despre intalnirea sotiei lui cu Kovesi: Desi ne-a facut cel mai mare rau din viata noastra, i-a urat sa-si implineasca toate dorintele

Marturisire facuta de Ionel Tudosan, fostul procuror DIICOT, trimis in judecata de DNA si achitat ulteior. El povesteste pe pagina sa de Facebook o intalnire la manastire intre sotia sa si fosta sefa a DN.

Cel mai modern complex de inot din Romania, aproape gata

Cel mai modern complex de inot din Romania si unul dintre cele mai frumoase din Europa este aproape gata. Construit in Otopeni cu peste 142 milioane lei, complexul olimpic de natatie va avea o capacitate de aproap.

Andreescu a dat cea mai mare lovitura financiara din cariera: Succesul din California ii va schimba definitiv viata

Bianca Andreescu a ajuns la Indian Wells 2019, avand doar 350,909 dolari castigati din tenis. Victoria obtinuta, duminica, in fata lui Kerber 8 WTA) i-a adus un cec la care, probabil, nici nu visa la cei 18 ani pe care ii are.

Cel mai titrat specialist in antiterorism din Romania analizeaza atentatul din Noua Zeelanda

Cel mai titrat specialist roman in problematica antiterorista i-a acordat un interviu lui Radu Tudor pe tema efectelor, consecintelor si elementelor de legaturacu Romania ale atentatului terorist din Noua.

La Calarasi a fost cel mai cald din Europa. Temperaturile s-au apropiat de 28 de grade, intr-o zi uimitoare din punct de vedere meteo

Pe 18 martie la Calarasi au fost 27,5 grade, orasul din sudul Romaniei fiind cel mai cald din Europa. in multe locuri s-au depasit 25 de grade in tara si a fost cald si in zona de munte, cu peste 23 de grade la Brasov. La Giurgiu au fost 27,1 grade, iar la Oltenita, 26,9 grade, arata datele INMH.

NASA anunta explozia unui meteorit cu o putere de zece ori mai mare decat cea a bombei de la Hiroshima

NASA a anuntat luni explozia unui meteorit in atmosfera Terrei, survenita in decembrie, si a carei putere a fost de zece ori mai mare decat cea a bombei atomice lansate deasupra Hiroshimei in 1945, relateaza.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )