Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel mai nalt diplomat nord-coreean n Italia a cerut azil ntr-o tara occidentala

Hotnews Hotnews,
 Cel mai nalt diplomat nord-coreean n Italia a cerut azil ntr-o tara occidentala

Cel mai inalt diplomat nord-coreean in Italia a solicitat azil intr-o tara occidentala, relateaza joi cotidianul sud-coreean JoongAng Ilbo, actiune care ar constitui o dezertare majora pentru regimul de la Phenian, relateaza AFP, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

inca o dezertare din lagarul nord-coreean. Ambasadorul Phenianului in Italia a cerut azil intr-o tara occidentala

Cel mai inalt diplomat nord-coreean in Italia a solicitat azil intr-o tara occidentala, relateaza joi cotidianul sud-coreean JoongAng Ilbo. Aceasta constituie o dezertare majora pentru regimul de la Phenian, relateaza AFP.

Ambasadorul Coreei de Nord in Italia a cerut azil politic. Dezertarea diplomatului l-a infuriat pe Kim Jong-un

O noua dezertare de rasunet din lagarul nord-coreean! Cel mai inalt diplomat nord-coreean in Italia, ambasadorul Phenianului, a cerut azil intr-o tara occidentala. Anuntul a fost facut de un cotidian.

UPDATE Ambasadorul nord-coreean n Italia a disparut, dupa ce s-a spus ca ceruse azil politic

Ambasadorul nord-coreean in Italia a disparut, ar fi informat agentia de spionaj a Coreei de Sud, relateaza BBC News. Anuntul a fost facut la scurt timp dupa ce s-a spus ca diplomatul ar fi cerut azil politic intr-o tara occidentala, informatiile in acest sens nefiind insa confirmate.

BCE a pus sub administrare speciala a zecea cea mai mare banca din Italia

Banca Centrala Europeana BCE) a pus, temporar, sub administrare speciala Banca Carige, a zecea cea mai mare banca din Italia, din cauza faptului ca nu a reusit sa-si majoreze capitalul social, transmit, miercuri, Reuters si Bloomberg.

Cel mai bizar satelit care a orbitat vreodata Pamantul [VIDEO]

Mii de sateliti orbiteaza Pamantul, insa unul dintre acestia era cu totul aparte si, cu siguranta, e cel mai ciudat dintre cei pe care i-ai putea observa. Pe 3 februarie 2006, comandatul Bill McArthur si inginerul de zbor Valery Tokarev au pasit in afara Statiei Spatiale Internationale, iar sesiunea lor de lucru a fost transmisa [] .

CEL mai PIRATAT SERIAL din 2018: A detronat Game of Thrones dupa ani intregi de suprematie

The Walking Dead a fost cel mai piratat serial tv din 2018, detronand, pentru prima data in ultimii sase ani, celebra productie HBO Game of Thrones, informeaza Agerpres, citand un top publicat de.

Cel mai mediatizat membru al vestelor galbene a fost arestat

Cel mai mediatizat membru al vestelor galbene, Eric Drouet, a fost arestat de politia franceza, arestare despre care aceasta miscare de protest si opozitia sustin ca este motivata politic.

ROBOR la trei luni, cel mai scazut nivel din ultima jumatate de an

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,99%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate joi de.

HOROSCOP. Zodiacul egiptean 2019. Este cel mai precis si sigur. Afla ce zodie esti

Zodiacul egiptean este cel mai precis si sigur horoscop si este alcatuit din 12 semne zodiacale. Diferite zile ale anului sunt reprezentate de diverse semne. Fiecare semn astrologic este reprezentat de un.

HOROSCOP. Zodiacul egiptean 2019. Este cel mai precis si categoric. Afla ce zodie esti

Zodiacul egiptean este cel mai precis si categoric horoscop si este alcatuit din 12 semne zodiacale. Diferite zile ale anului sunt reprezentate de diverse semne. Fiecare semn astrologic este reprezentat de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )