Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cel mai puternic om din lume s-a intalnit cu Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 Cel mai puternic om din lume s-a intalnit cu Donald Trump

Mark Zuckerberg, CEO al Facebook si probabil cel mai puternic om din lume ca lider al companiei care detine datele a peste 2,3 miliarde de oameni, s-a intalnit joi cu Donald Trump in Biroul Oval al Casei Albe. in timp ce Zuck nu s-a deranjat sa mentioneze intalnirea pe nici una din mediile sociale pe care le detine, presedintele a postat mandru fotografia celor doi strangandu-si mainile pe Facebook, Twitter si Instagram care este tot proprietatea lui Facebook). continuă pe Hotnews

Rusia isi extinde flota de spargatoare de gheata, desi este deja cea mai mare din lume

Compania responsabila de dezvoltarea infrastructurii maritime si portuare din Rusia vrea sa isi intareasca pozitia in apele arctice cu inca noua spargatoare de gheata. in acest moment compania opereaza 36 de spargatoare de gheata, facand-o cea mai mare flota de acest fel din lume, potrivit Rosmorport, relateaza The Moscow Times.

IBM lanseaza cel mai puternic computer cuantic care chiar poate fi folosit

Un computer cuantic poate face mult mai multe lucruri decat unul clasic, iar IBM vine acum cu unul extrem de puternic, pe care clientii chiar il vor putea folosi. Compania urmeaza sa lanseze un.

Vine cu certitudine din afara sistemului nostru solar Cometa Borisov se apropie de soare si va straluci cel mai puternic la mijlocul lunii decembrie

Astronomii din toata lumea monitorizeaza o cometa interstelara care se indrepta vertiginos catre sistemul nostru solar, cunoscuta in acest moment ca drept C 2019 Q4 Borisov). Este pentru a doua oara in mai putin de doi ani cand vad un obiect care vine de pe alta stea spre cartierul nostru cosmic. Este destul de misterioasa incat unii astronomi sa inceapa sa considere ca ar putea fi desprinsa dintr-o civilizatie extraterestra avansata, scrie The Atlantic.

Cel mai bogat om din Japonia se teme ca Brexitul va face din Regatul Unit omul bolnav al Europei

Tadashi Yanai, miliardarul fondator si CEO al lui Fast Retailing, care detine brandul Uniqlo, previne ca Brexitul este practic imposibil si ar putea readuce Regatul Unit la stagnarea economica din anii 1970, cand tara era adesea descrisa drept omul bolnav al Europei. El spune ca UK a beneficiat mult timp de statutul de economie deschisa, iar Brexitul ar impinge multi oameni talentati sa caute angajamente in alta parte.

Pericolul din banalul usturoi, cel mai puternic antibiotic natural. Ce putem pati dupa un consum exagerat

Un catel de usturoi pe zi este, de cele mai multe ori, valoarea recomandata in scopuri medicale. Usturoiul contine o serie de nutrienti, vitamine si minerale, dar si fitochimicale. Cultivat inca din Egiptul antic, folosit de romani pentru prevenirea bolilor contagioase si intrat in bucataria autohtona ca un condiment, este incredibil de sanatos.

Va fi omul bolnav al Europei: cel mai bogat om din Japonia, despre Brexit

Nimeni nu stie ce se va intampla cu Brexit in urmatoarele luni. Situatia nu este mai clara comparativ cu acum trei ani, cand s-a votat decizia respectiva. Britanicii sunt foarte tensionati cand vine vorba de Brexit si cei mai multi din ei ar vota impotriva, daca ar avea ocazia sa-si mai exprime o data punctul .

China a inaugurat CEL MAI MARE AEROPORT din lume: Cum arata GIGANTUL din Daxing in valoare de 11,5 miliarde (FOTO)

China a inaugurat vineri cel mai mare aeroport din lumea, cu ocazia aniversarii celor 70 de ani de comunism. Impresionanta constructie in forma de stea a costat 11,5 miliarde de dolari si este situata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 SEPTEMBRIE SIF Moldova - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF Moldova SIF2) au avansat cu 4,45%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET-FI si BET-XT, care au inregistrat aprecieri, in perioada analizata, spre deosebire de referinta pietei, indicele BET.

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi. Cel mai important a fost sustinerea a mii si mii de romani

Laura Codruta Kovesi, aleasa in functia de sef al parchetului european dupa votul din Consiliul UE, a declarat ca cel mai important lucru pentru ea a fost sustinerea a mii si mii de romani care au iesit in strada, subliniind inca o data lipsa sustinerii din partea oficialilor statului roman.

Anamaria Prodan a primit cel mai scump cadou de la Laurentiu Reghecampf. Ce super masina conduce acum! Costa o avera

Anamaria Prodan este rasfatata in continuu de sotul acesteia. Cu toate ca nu cu mult timp in urma s-a zvonit ca cei doi au ales sa mearga pe drumuri separate, acestia infirma eveimentul cu noul cadou si nu numai. Ce bolid de lux a primit Ana de la cunoscutul antrenor? Anamaria Prodan, cadouri pe banda .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )