Libnet.ro
UNICEF

16:46

Cel mai sanatos aperitiv. Cum faci salata de vinete perfecta. De ce se spala ceapa cu multa apa rece si cu cat ulei se amesteca

Adevărul Adevărul,
Cel mai sanatos aperitiv. Cum faci salata de vinete perfecta. De ce se spala ceapa cu multa apa rece si cu cat ulei se amesteca

Deosebit de gustoasa, usor de preparat si savurata cu placere in orice anotimp, salata de vinete este un aperitiv nelipsit de pe mesele romanilor. Cu maioneza sau fara, reteta preparatului delicios o regasim la regretatul gastronom, Radu Anton Roman in lucrarea gastronomiei romanesti, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti. continuă pe Adevărul

Informatii despre cel mai secret proiect al Guvernului. Ce se va intampla cu legea pensiilor

Antena 3 are informatii despre cel mai secret proiect al Guvernului, legea pensiilor. Proiectul va ajunge la analiza parlametarilor in luna iunie, pentru ca dezbaterile pe un proiect asa amplu dureaza saptamani.

Cel mai puternic detoxifiant. Ceapa verde, leguma care alunga microbii si mananca zahar. Cum trebuie consumata

Consumata cruda ori gatita in ciorbe si tocanite, ceapa verde este cel mai putenic aliment pentru intarirea imunitatii. Cura de ceapa verde are efect diuretic, depurativ, antialergic si are capacitatea de a regla activitatea endocrina a organismului.

Scumpiri record in luna martie. Inflatia a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii ani

Scumpiri record in luna martie. Potrivit datelor INS, luna trecuta inflatia a ajuns la 5%, cel mai mare nivel din iunie 2013. Preturile alimentelor au crescut cu peste 4%. De asemenea, carburantii si.

Rata anuala a inflatiei a ajuns luna trecuta la cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna martie la 5%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, in conditiile in care citricele s-a scumpit cu 11,79% fata de decembrie 2017, potrivit unui comunicat dat astazi de Institutul National de Statistica INS).

Loredana, vacanta de vis pe cel mai mare vas de croaziera din lume, Symphony of the Seas

Loredana a petrecut o mini-vacanta de neuitat pe cel mai mare vas de croaziera din lume. Symphony of the Seas, un adevarat oras plutitor, a fost inaugurat oficial la Barcelona, iar artista a fost prima vedeta din Romania care s-a bucurat de toate atractiile uluitoare ale acestuia.

Vaslui: Cel mai influent avocat a fost ARESTAT. Babatul, implicat intr-un lung sir de scandaluri

Neculai Horobet, un controversat avocat din Baroul Vaslui, a fost arestat sambata, fiind acuzat de savarsirea a doua infractiuni de trafic de influenta, informeaza Adevarul. Mai precis, avocatul este.

Vaslui: Cel mai influent avocat a fost ARESTAT. Barbatul, implicat intr-un lung sir de scandaluri

Neculai Horobet, un controversat avocat din Baroul Vaslui, a fost arestat sambata, fiind acuzat de savarsirea a doua infractiuni de trafic de influenta, informeaza Adevarul. Mai precis, avocatul este.

Cel mai mare pericol pentru viata se gaseste in oceane. Avertismentul cercetatorilor

Conform unui nou studiu efectuat de o echipa internationala de cercetatori, in ultimul secol, valurile de caldura din mari si oceane au devenit mai frecvente si mai lungi. Numarul de zile dintr-un an in ca.

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )