Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai scump brad artificial de Craciun din Romania, instalat de autoritati la periferia Targu-Jiului. Vom avea un brad natural in centru

Adevărul Adevărul,
Cel mai scump brad artificial de Craciun din Romania, instalat de autoritati la periferia Targu-Jiului. Vom avea un brad natural in centru

Cel mai scump brad de Craciun din Romania, care a fost achizitionat in urma cu doi ani de catre autoritatile din municipiul Targu Jiu, nu va mai fi expus in centrul orasului. continuă pe Adevărul

Cu cat s-a vandut cel mai scump whiskey din lume. Este o suma uriasa

Cea mai scumpa sticla de whiskey din lume a fost vanduta la o licitatie in Edinburgh pentru fabuloasa suma de 848,000de lire sterline. Is the Holy Grail of whisky the 60-year-old The Macallan Valerio Adami.

Chiritoiu: anul 2018 ar putea fi al doilea cu cel mai ridicat nivel al sanctiunilor din istoria Consiliului Concurentei

Anul acesta ar putea fi al doilea cu cel mai ridicat nivel al sanctiunilor din istoria Consiliului Concurentei, a afirmat, sambata, la Sinaia, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, potrivit Agerpres. La finalizari, anul acesta are potentialul de a fi anul al doilea cu cel mai ridicat nivel de sanctiuni din istorie, pentru ca sunt investigatii mari care se termina in trimestrul acesta, deci pana la sfarsitul anului, a spus Bogdan Chiritoiu, la un seminar organizat la Sinaia de Consiliul Concurentei si Consiliul Patronatelor Bancare din Romania.

Un actor din Las Fierbinti si in puii mei a ajuns cel mai tanar director de teatru din Romania

Actorul Octavian Costin asigura interimatul la Teatrul Anton Pann din Ramnicu Valcea si, la cei 27 de ani ai sai, este cel mai tanar director de teatru din Romania.

Cel mai mare spital de copii din tara isi propune DIGITALIZAREA COMPLETA: Asteptarea dupa stat trebuie sa se termine!

Desi pare ireal in Romania, un spital de copii se zbate si a reusit, pana acum, sa iasa din logica paguboasa a sistemului medical autohton. Dupa ce in vara acestui an unitatea a dezvoltat pe cont propriu.

Netflix, cel mai mare consumator de banda de download din lume

Netflix a intrecut Youtub si devine astfel cel mai mare consumator de banda de download din lume. Potrivit raportului Global Internet Phenomena, realizat de Sandvine, Netflix este responsabil de 15% din totalul.

Romania are cel mai mic sistem bancar din UE

Romania are cel mai mic sistem bancar din UE, atat din punctul de vedere al activelor, cat si al intermedierii financiare, a declarat sambata directorul Directiei de Stabilitate financiara din Banca Nationala a Romaniei BNR), Eugen Radulescu, la un seminar organizat la Sinaia de Consiliul Concurentei si de Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR).

Trei cutremure inregistrate intr-un judet din Romania, intr-o singura ora

Trei cutremure au avut loc in Muntenia, judetul Ialomita, intr-o singura ora. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter. Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mitropolitul Banatului, despre referendum: Familia crestina este cel mai important proiect de tara

Mitropolitul Banatului Ioan Selejan, a declarat, duminica, la Timisoara, dupa ce a votat la referendum, ca familia crestina reprezinta cel mai important proiect de tara, iar d.

Cel mai bun antivirus in 2018: cum protejezi un PC sau Mac de infectii

La intrebarea care este cel mai bun antivirus in 2018, raspunsul s-ar putea sa te uimeasca. Pentru prima oara, nu mai vorbim de o solutie traditionala de securitate si, cu atat mai putin,.

Cel mai recent sondaj de opinie: Daca cei care spun ca voteaza NU ar decide sa nu se mai prezinte, referendumul ar avea sanse mari sa fie INVALIDAT

In mai putin de 24 de ore romanii sunt chemati pentru a vota in cadrul referendumului pentru modificarea Constitutiei in sensul familiei traditionale. Cel mai recent sondaj de opinie, intocmit de CURS, arata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )