Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai vechi templu din lume si uimitorii sai arhitecti - Un sit arheologic din Turcia continua sa uimeasca

Hotnews Hotnews,
 Cel mai vechi templu din lume si uimitorii sai arhitecti - Un sit arheologic din Turcia continua sa uimeasca

Un loc din sud-estul Turciei, la granita cu Siria, a uimit in ultimii 20 de ani prin descoperirile arheologice care schimba modul in care privim oamenii care au trait acum peste 10 milenii. in sit-ul din Anatolia au fost descoperiti stalpi de piatra de zeci de tone greutate asezati in cercuri mari si sculptati. Si totul dateaza de acum 11. 500 de ani, sanctuarul fiind, foarte posibil, construit de vanatori-culegatori. Cele mai noi analize pe computer arata ca arhitectii din neolitic au urmat reguli geometrice logice si au planuit intregul proiect inca de la inceput. continuă pe Hotnews

Acest mini dragon este printre cele mai rare animale din lume: de ce este speciala soparla

Creatura din imaginile alaturate se apropie foarte mult de ideea traditionala de dragon mitologic. Partea fascinanta este insa ca traieste si astazi, dar numarul exemplarelor este.

CORONAVIRUS: Marea Britanie raporteaza 170 noi decese, cel mai scazut nivel din martie

Autoritatile sanitare britanice au raportat duminica 170 noi decese de COVID-19, cea mai mica cifra de la impunerea in martie a masurilor de izolare, relateaza EFE.

Stiai? Care este cel mai murdar loc din orice magazin

Vizita la supermarket poate fi o adevarata provocare. Daca te pregatesti sa mergi la cumparaturi, ia in calcul aceste detalii importante si protejeaza-te pe tine si pe cei din jur!.

Cel mai mare spital din Baragan, in criza de medici. Cat ajunge sa castige lunar un anestezist la Calarasi

Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi are mare nevoie de ajutor. Desi este cea mai mare unitate medicala din Baragan, la 130 km de Bucuresti si 140 km de Constanta, cu conexiune rapida la autostrada A2, in prezent are un singur medic anestezist.

Coronavirus in lume: Spania raporteaza cel mai mic numar de decese din ultimele 2 luni Italia: Bilantul zilnic al deceselor a scazut la cel mai redus nivel din 9 martie.

Numarul cazurilor de coronavirus raportate in lume a depasit 4,6 milioane, iar cel al deceselor 308. 000, in conditiile in care peste 1,75 milioane de persoane testate pozitiv au fost declarate vindecate, potrivit centralizarii de pe Worlodmeters. 01 SUA aproba un nou test de coronavirus care permite ca mostrele sa fie prelevate de acasa22. 20 OMS: Pulverizarea de solutii dezinfectante pe strazi nu elimina coronavirusul si poate fi periculoasa pentru sanatate21. 40 Proteste fata de restrictii au avut loc in mai multe tari din Europa: Polonia, Germania, Elvetia si Marea Britanie21. 26 Franta: 96 de persoane au murit sambata din cauza COVID-19, in usoara scadere. Numarul total de morti din cauza COVID-10 ajuns la 27. 625 de persoane 20. 00 Italia: Bilantul zilnic al deceselor a scazut la cel mai redus nivel din 9 martie. 20 Spania: Premierul Pedro Sanchez vrea prelungirea starii de urgenta cu inca o luna. 18:00 Rusia: Medicul echipei de baschet TSKA Moscova a murit din cauza coronavirusului 17:45 Franta: Campionatele de atletism din Franta au fost reprogramate pentru luna septembrie16. 04 Arabia Saudita: Bilantul cazurilor a ajuns la 52.

Coronavirus in lume: Spitalele din cel mai mare oras al Braziliei, aproape de colaps

Primarul celui mai mare oras din Brazilia, Sao Paulo, a spus ca sistemul de sanatate ar putea sa se prabuseasca din pricina cererilor mari pentru paturi in lupta impotriva Covid-19, relateaza BBC.

CORONAVIRUS |Economia Germaniei a inregistrat al doilea cel mai sever declin trimestrial de la reunificare Cele mai mari trei economii ale Europei sunt in recesiune. Ce-i mai rau abia incepe

Economia Germaniei, cea mai puternica din Europa, a intregistrat cel mai sever declin trimestrial de la criza financiara din 2009 si al doilea cel mai mare de la reunificarea din 1990. Si tot sta mai bine decat a .

Doliu in familia regala a Romaniei! A murit Paul Bandram, cel mai tanar var primar al Regelui Mihai

Familia Regala a Romaniei este in doliu! Paul Bandram, cel mai tanar var primar al Regelui Mihai, s-a stins din viata la 72 de ani.

Misteriosul caz al judetului Braila: cum a ajuns sa aiba cel mai mic numar de infectati din tara

Judetul Braila are cel mai mic numar de persoane infectate din toata tara. Si, mai important de precizat, de aproximat o saptamana n-a mai raportat niciun caz nou. inca de sambata.

Facebook, plan extrem de ambitios: cum vrea sa conecteze la internet cel mai sarac continent

Facebook are planuri mari pentru a aduce internet in mai toate colturile lumii. Are un proiect prin care vrea sa conecteze si zonele de pe cel mai sarac continent. Facebook e un gigant al lumii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )