Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cel putin 14 civili, ucisi in urma atacurilor coalitiei impotriva Statului Islamic in estul Siriei

Adevărul Adevărul,
Cel putin 14 civili, ucisi in urma atacurilor coalitiei impotriva Statului Islamic in estul Siriei

Cel putin 14 civili au fost ucisi in urma atacurilor coalitiei internationale impotriva Statului Islamic in estul Siriei, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului SOHR), relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Egipt: Cel putin sapte crestini ucisi n urma unui atac din apropierea unei mnastiri, n Egipt / Atacul a fost revendicat de Statul Islamic

Un atacator a ucis vineri cel putin sapte crestini care se aflau intr-un autobuz din apropierea unei manastirii din Egipt, au anuntat autoritatile, acesta fiind cel mai grav asalt impotriva minoritatii crestine in mai mult un an, relateaza Reuters citat de Mediafax.

Atac armat in Florida! Cel putin doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite- VIDEO

Cel putin doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite intr-un atac comis intr-o sala de yoga aflata in orasul Tallahassee din statul Florida, a informat seful politiei Michael DeLeo. Suspectul a.

Atac asupra unui autocar cu credinciosi! Cel putin sapte oameni au murit. Teroristii au deschis focul

Cel putin sapte credinciosi crestini copti au fost ucisi vineri in Egipt cand barbati inarmati au deschis focul asupra autocarului in care ei se aflau in apropierea unei manastiri copte din regiunea.

Ploile torentiale au facut ravagii in Italia. Sunt cel putin 20 de morti - VIDEO

Vanturile violente si ploile abundente, care au facut cel putin 20 de victime in aceasta saptamana in Italia, au distrus de asemenea zeci de hectare de padure, in special in nordul tarii, au anuntat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2095 seconds )