Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cel putin 18 de migranti s-au inecat dupa ce au fost impinsi in apa de fortele de ordine, la granita afgano-iraniana

Adevărul Adevărul,
Cel putin 18 de migranti s-au inecat dupa ce au fost impinsi in apa de fortele de ordine, la granita afgano-iraniana

Cel putin 18 tineri afgani care incercau sa ajunga in Iran s-au inecat dupa ce au fost impinsi inapoi in rau de paza de frontiera. Incidentul a starnit tensiuni diplomatice intre Kabul si Teheran, relateaza The Telegraph. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana vrea ca voucherele oferite de companiile aeriene si touroperatori sa fie valabile cel putin un an

Comisia Europeana va cere companiilor aeriene si touroperatorilor sa ofere vouchere care sa fie valabile cel putin un an, in locul calatoriilor care au fost anulate in perioada coronavirusului, atunci cand isi va prezenta recomandarile pentru a ajuta industria turismului, informeaza Reuters.

Marea Britanie prelungeste carantina cel putin pana la 1 iunie

Marea Britanie prelungeste carantina cel putin pana la 1 iunie. Anuntul a fost facut duminica seara de premierul Boris Johnson care a prezentat un plan gradual de relaxare a restrictiilor.

O fregata iraniana a tras din greseala cu o racheta intr-o nava de sprijin: Cel putin un mort si 16 raniti

O racheta iraniana a lovit o nava de sprijin in cadrul unui exercitiu militar din Golful Oman, ucigand cel putin un marinar si ranind alti 16, potrivit presei iraniene si Reuters.

Digi 24: Cu cat a scazut numarul amenzilor dupa ce au fost declarate neconstitutionale. Cum se reflecta decizia CCR in activitatea politiei

Numarul si valoarea amenzilor date de politisti pentru incalcarea ordonantelor militare a scazut drastic dupa decizia CCR prin care a fost declarat neconstitutional articolul de lege care stabilea sanctiunile si valoarea lor. Daca inainte de decizia Curtii Constitutionale politia dadea cel putin 3. 500 de amenzi pe zi, uneori chiar peste 5. 500, dupa decizie numarul amenzilor a scazut sub 1. 000 pe zi. Si valoarea medie a sanctiunilor a scazut abrupt, s-a injumatatit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )