Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cel putin 28 de morti in urma unei alunecari de teren in sud-vestul Columbiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 28 de morti in urma unei alunecari de teren in sud-vestul Columbiei

Cel putin 28 de persoane au murit intr-o alunecare de teren, in weekend, in provincia Cauca, in sud-vestul Columbiei, au anuntat autoritatile. continuă pe Ziarul Bursa

28 de victime in urma alunecarilor de teren din Columbia

Cel putin 28 persoane au murit in urma unor alunecari de teren in localitatea Rosas, aflata in sud-vestul Columbiei, a informat agentia columbiana pentru prevenirea dezastrelor, scrie Mediafax, citand site-ul agentiei Reuters.

Accident ingrozitor. Cel putin 25 de morti dupa ce un autocar a cazut intr-o rapa, in Bolivia

Cel putin 25 de persoane au decedat atunci cand autocarul cu care calatoreau a cazut intr-o rapa, duminica seara in Bolivia, acesta fiind cel mai grav accident rutier din tara sud-americana de la inceputul.

Serie de atentate cu bomba de Pastele Catolic. Cel putin 207 de persoane au murit si alte sute sunt ranite. Printre morti se afla zeci de straini

Update:Bilantul atentatelor care au lovit duminica hoteluri de lux si biserici catolice care celebrau Pastele s-a ridicat la 207 morti si peste 450 de raniti, a anuntat politia, potrivit.

Cel putin cinci oameni si-au pierdut viata intr-un cutremur violent, in Filipine. Mai multe cladiri s-au prabusit

Cel putin cinci oameni si-au pierdut viata intr-un cutremur de 6,3 pe Richter, in Filipine. Potrivit presei locale, mai multe cladiri s-au prabusit din cauza seismului violent. Autoritatile cerceteaza.

VIDEO Alunecari de teren in Columbia: 19 morti si 14 disparuti

Cel putin 19 persoane au decedat si 14 au disparut dupa ce o alunecare de teren a avut loc duminica intr-o zona rurala din sud-vestul Columbiei, au declarat serviciile de urgenta citate de AFP.

Seria de atentate cu bomba de Pastele Catolic. Cel putin 158 de persoane au murit si alte sute sunt ranite. Printre morti se afla zeci de straini

Update:Atacurile cu bomba continua Cea de-a saptea explozie a fost raportata in apropiere de Colombo, in Sri Lanka. Explozia a fost auzita langa hotelul Tropical Inn, vizavi de gradina zoologica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,288 seconds )