Libnet.ro
UNICEF

11:16

Cel putin cinci morti, zeci de raniti, in urma unei busculade la un concert rap din Algeria

Hotnews Hotnews,
 Cel putin cinci morti, zeci de raniti, in urma unei busculade la un concert rap din Algeria

Cel putin cinci persoane au murit, iar alte 21 au fost ranite, in urma unei busculade care s-a produs joi seara la intrarea pe un stadion din orasul Alger, unde se desfasura un concert rap, informeaza site-ul de stiri Sputnik, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Cel putin trei morti, dupa ce aviatia siriana a bombardat un convoi turc

Cel putin trei persoane au decedat, iar alte 12 au fost ranite, dupa ce fortele aeriene siriene au atacat, luni, un convoi turc care se indrepta spre un oras controlat de rebeli in regiunea Idlib din nord-vestul Siriei, au anuntat autoritatile de la Ankara, potrivit Mediafax care citeaza BBC News.

Algeria: Cel putin 5 morti in urma unei busculade la un concert

Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si multe altele au fost ranite in urma unei busculade produ.

Mai multi morti si raniti in urma unei furtuni puternice in Muntii Tatra din Polonia

Mai multi oameni au murit si peste 10 au fost raniti, in urma unei furtuni puternice in Muntii Tatra din Polonia, joi, a transmis postul polonez TVN24, citat de Reuters.

Razboiul civil din Siria: 3 morti si 12 raniti, in urma unui atac aerian. Acuzatiile Turciei

Ministrul turc de Externe a condamnat un atac aerian produs luni in nordul Siriei in urma caruia 3 civili au murit, iar altii 12 au fost raniti, relateaza CNN.

Soferul unui BMW a murit, in urma unei curse cu masini, la Iasi. Ce viteza avea in momentul impactului

Soferul unui BMW, in varsta de 21 de ani, a murit, miercuri seara, in urma unei curse cu masini, la Iasi. in aceeasi masina se mai afla si o fata de 15 ani, care, in prezent, este in strare grava, la spital. Soferul unui BMW a murit, in urma unei curse cu masini, la Iasi .

Si-a ucis fiul de 18 ani in urma unei altercatii. Barbatul din judetul Bihor a fost arestat, dar apoi a avut o cerere neasteptata

Si-a ucis fiul de 18 ani in urma unei altercatii. Barbatul din judetul Bihor a fost arestat, dar apoi a avut o cerere neasteptata in fata judecatorilor. A vrut sa participe la inmormantarea.

Cinci oameni au murit si 100 au fost raniti, dupa ce au fost loviti de trasnet in Muntii Tatra

Cel putin cinci oameni, printre care si doi copii, au murit si peste 100 au fost raniti, in timpul unei furtuni puternice cu descarcari electrice in Muntii Tatra din Polonia si Slovacia, potrivit serviciilor locale de urgenta.

TRAGEDIE la un concert rap: Cel putin cinci oameni au murit in urma unei busculade

Cel putin cinci persoane au murit, iar alte 21 au fost ranite in urma unei busculade create in timpul unui concert rap care a avut loc in capitala Algeriei, informeaza BBC News.

Incendiu la un spital din apropiere de Paris. Cel putin un mort si mai multi raniti

Cel putin o persoana a murit si opt au fost ranite, dupa izbucnirea unui incendiu, noaptea trecuta, la un spital de la periferia Parisului, au transmis autoritatile franceze, joi, potrivit Reuters.

Caz socant in lumea medicala! Un chirurg ar fi molestat sute de copii si ar fi violat cel putin doua fetite

Opinia publica din Franta este ingrozita de un caz de pedofilie care ar putea fi cel mai grav din istoria tarii. Aproape 200 de copii ar fi fost molestati de un chirurg din sud-vestul tarii, considera.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )