Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cel putin cinci persoane au murit in Europa din cauza furtunii Herwart

Adevărul Adevărul,
Cel putin cinci persoane au murit in Europa din cauza furtunii Herwart

Cel putin cinci persoane au murit, duminica, din cauza furtunii Herwart, care a lovit centrul Europei si a provocat si numeroase pagube materiale, relateaza Deutsche Welle. continuă pe Adevărul

Furtuna Herwart face ravagii in mai multe tari din centrul Europei. Cel putin cinci oameni au murit - VIDEO

Rafalele puternice de vant produse de furtuna Herwart care a afectat duminica centrul Europei au provocat cel putin 5 morti si 1 ranit in Germania, Polonia si Cehia. Un barbat de 63 de ani.

VIDEO UPDATESomalia: Inca un atac sangeros desfasurat de al Shaabab in centrul capitalei Mogadiscio, cel putin 29 de persoane au murit

Un atac islamist asupra unui hotel din capitala Somaliei s-a incheiat duminica dupa ce 29 de persoane au fost ucise in asediul de 12 ore, a anuntat politia. Incidentul arata inca o data ca insurgentii sunt capabili sa desfasoare atacuri mortale chiar in inima orasului Mogadiscio. Printre cei ucisi sunt politisti, paznici ai hotelului si oaspeti, au spus fortele de ordine. 06 Pana acum stim sigur ca au murit 29 de oameni, bilantul ar putea creste, a spus ofiterul de politie Abdullahi Nur. Precedentul bilant de duminica era de 25 de morti.

VIDEO Somalia: Inca un atac sangeros desfasurat de al Shaabab in centrul capitalei Mogadiscio, cel putin 25 de persoane au murit

Un atac islamist asupra unui hotel din capitala Somaliei s-a incheiat duminica dupa ce 25 de persoane au fost ucise in asediul de 12 ore, a anuntat politia. Incidentul arata inca o data ca insurgentii sunt capabili sa desfasoare atacuri mortale chiar in inima orasului Mogadiscio.

Cel putin patru morti in Finlanda, trei militari si un pasager, intr-o coliziune intre un tren si un vehicul militar

Cel putin patru persoane au fost ucise joi, in sudul Finlandei, intr-o coliziune intre un tren si un vehicul militar, la o trecere la nivel cu calea ferata, au anuntat politia si oficiali militari, relateaza The Associated Press.

Cel putin 18 morti si peste 30 de raniti in Somalia, in urma exploziilor din Mogadishu

Ce putin 18 persoane au murit si peste 30 au fost ranite, sambata, in explozia unei masini-capcana din apropierea unui hotel din Mogadishu. in oras s-au mai semnalat doua explozii, una dintre ele provocata de un atacator sinucigas, relateaza AP.

Cel putin 23 de morti la periferia Jakartei, intr-un incendiu violent la o fabrica de artificii

Cel putin 23 de persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci au fost ranite joi, intr-un incendiu violent la o fabrica de artificii de la periferia Jakratei, a anuntat politia indoneziana, relateaza AFP.

Cel putin 17 oameni, majoritatea politisti, au fost ucisi in Somalia intr-un atentat

Un atentat revendicat de grupul islamist Shabab s-a soldat, sambata, cu cel putin 17 morti in capitala Somaliei, Mogadishu.

VIDEO Ancheta asupra dublului asasinat de la Targoviste. Sunt cel putin doi criminali care iesisera la braconaj

Dublul asasinat care a avut loc joi seara la Targoviste are cel putin doi autori, iar acestia erau cunoscuti de victime, a declarat Dan Antonescu, specialist criminolog.

Economia romaneasca risca sa deraieze din cauza haosului politic

Tara noastra risca sa devina veriga slaba din Estul Europei din cauza confuziei provocate de modificarile Codului fiscal, a instabilitatii politice si a coruptiei, intr-un moment in care economia romaneasca inregistreaza al doilea cel mai puternic ritm de crestere din UE, transmite Bloomberg.

Iarna isi face aparitia in Romania. Drumuri inchise si copaci cazuti pe sosele din cauza vantului puternic

Transrarau a fost inchis temporar duminica dupa-amiaza din cauza vremii nefavorabile, iar DN17B este blocat pe un sens de mers in localitatea Dorna Arini, dupa ce mai multi bolovani au cazut de pe un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )