Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cel putin o suta morti in urma furtunii tropicale care a lovit sudul Filipine

Adevărul Adevărul,
Cel putin o suta morti in urma furtunii tropicale care a lovit sudul Filipine

Peste o suta de oameni au fost ucisi de furtuna tropicala care a lovit sudul statului Filipine, iar cateva zeci pe persoane sunt date disparute, scrie BBC. continuă pe Adevărul

Incendiu devastator in Coreea de Sud, soldat cu cel putin 29 de morti

Cel putin 29 de persoane au fost ucise, iar alte 28 au fost ranite joi in incendiul unui imobil, la Jecheon, in centrul Coreei de Sud, potrivit pompierilor, relateaza AFP.

O masina a intrat in pietoni la Melbourne: Cel putin 16 raniti

O masina a intrat in pietoni, joi, intr-o zona aglomerata din Melbourne, anunta presa internationala. Incidentul s-a soldat cu cel putin 16 raniti. Soferul masinii a fost retinut de politisti, scrie BBC. Autoritatile australiene nu au anuntat, deocamdata, daca este vorba despre un accident sau un atac terorist.

O masina a intrat in pietoni la Melbourne: Cel putin 16 raniti. Doi suspecti au fost retinuti

O masina a intrat in pietoni, joi, intr-o zona aglomerata din Melbourne, anunta presa internationala. Incidentul s-a soldat cu cel putin 16 raniti. Soferul masinii de tip SUV a fost retinut de politisti, scrie BBC. La scurt timp dupa incident, un al doilea suspect a fost retinut in acest caz. Autoritatile australiene nu au anuntat, deocamdata, daca este vorba despre un accident sau un atac terorist.

Accident in Germania intre un autocar inmatriculat in Romania si un alt autovehicul. Sunt cel putin noua raniti

Cel putin noua persoane au fost ranite, una fiind in stare grava, dupa ce un autocar inmatriculat in Romania a intrat in coliziune cu alt vehicul pe o autostrada, in sud-estul Ge.

UPDATE O masina a intrat intentionat in pietoni la Melbourne: cel putin 16 raniti. Doi suspecti au fost retinuti

O masina a intrat in pietoni, joi, intr-o zona aglomerata din Melbourne, anunta presa internationala. Incidentul s-a soldat cu cel putin 16 raniti. Soferul masinii de tip SUV a fost retinut de politisti, scrie BBC. La scurt timp dupa incident, un al doilea suspect a fost retinut in acest caz. UPDATE: Politia australiana afirma ca soferul masinii a intrat intentionat in multime.

Transferul contributiilor va avea aplicabilitate cel putin pana in 2020

Masura privind transferul sarcinii fiscale a contributiei de asigurari sociale si a contributiei de asigurari sociale de sanatate de la angajator la angajat va avea aplicabilitate cel putin pana in anul 2020, anunta Ministerul Finantelor Publice MFP), prin intermediul unui comunicat de presa.

Incendiu devastator la o sala de fitness. Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata in urma incidentului

Aproape 30 de persoane si-au pierdut viata in urma unui incendiu extrem de puternic care a cuprins o sala de sport dintr-un oras sud-coreean. Politia orasului sud-coreean Jecheon a confirmat moartea a 29.

Cel putin 12 persoane au murit in Mexic in timpul unei excursii cu autobuzul

12 persoane au murit, iar 18 au fost ranite, marti, in statul mexican Quintana Roo, dupa ce soferul unui autocar care transporta 31 de pasageri catre o zona arheologica a pierdut controlul autobuzului, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )