Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel putin trei morti, dupa ce aviatia siriana a bombardat un convoi turc

Hotnews Hotnews,
 Cel putin trei morti, dupa ce aviatia siriana a bombardat un convoi turc

Cel putin trei persoane au decedat, iar alte 12 au fost ranite, dupa ce fortele aeriene siriene au atacat, luni, un convoi turc care se indrepta spre un oras controlat de rebeli in regiunea Idlib din nord-vestul Siriei, au anuntat autoritatile de la Ankara, potrivit Mediafax care citeaza BBC News. continuă pe Hotnews

RAZBOI CIVIL la un derby din Honduras: Fanii celor doua echipe s-au batut pe teren si au dat piept cu fortele de ordine. Cel putin trei morti pana la aceasta ora (VIDEO)

Meciul Olimpia vs Motagua din campionatul Hondurasului a fost scena unor ciocniri extrem de violente intre fanii celor doua echipe, incidentele soldandu-se cu cel putin trei morti si mai multi raniti, potrivit.

Incendiu ingrozitor la Marea Neagra. Un hotel a luat foc. Sunt cel putin opt morti

Cel putin opt persoane si-au pierdut viata si 10 au fost ranite intr-un incendiu declansat in noaptea de vineri spre sambata la un hotel din Odessa, au anuntat serviciile de urgenta ucrainene, relateaza AF.

VIDEO Honduras: Morti si raniti, intre care jucatori, la un meci de fotbal, la Tegucigalpa

Cel putin trei morti si mai multe persoane au fost ranite in cadrul incidentelor care au avut loc la meciul Olimpia - Motagua, din campionatului Hondurasului, informeaza AFP.

Panica in Germania: Un individ inarmat cu un cutit a ucis cel putin doua persoane! Detalii de ultim moment

Scene de cosmar la Gara centrala din oraselul germanIserlohn! Cel putin doua persoane au fost ucise, sambata, de un individ inarmat cu un cutit. Atacatorul a fost imobilizat si retinut, la scurt tim.

Atac cu cutitul in Germania: Cel putin doua persoane au fost ucise

Cel putin doua persoane au fost ucise, sambata, intr-un atac comis in Gara centrala din oraselul Iserlohn, situat in nord-vestul Germaniei, informeaza site-ul de stiri IKZ-online. de, citat de Mediafax.

Inundatii fara precedent in Istanbul! Cel putin o persoana si-a pierdut viata! Imagini de cosmar (VIDEO)

Inundatii fara precedent au locin cel mai mare oras din Turcia. Strazile Istanbululuierau cuprinse de apa, sambata, si blocate de masini, iar niciun feribot nu circula dintr-o parte in alta a.

Vladimir Putin: Niciun risc dupa explozia nucleara de la baza de testare din Arhanghelsk

Nu exista niciun risc dupa explozia care a ucis cinci persoane, in 8 august, intr-o baza de lansare a rachetelor in nordul european al Rusiei, a sustinut luni presedintele Vladimir Putin, citat de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )