Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cele mai amuzante legi ale lui Murphy. A fura idei de la cineva este plagiat. A le fura de la mai multi este cercetare

Adevărul Adevărul,
Cele mai amuzante legi ale lui Murphy. A fura idei de la cineva este plagiat. A le fura de la mai multi este cercetare

Inginerul american Edward Aloysius Murphy Jr. a intrat in istorie in urma cu aproape 70 de ani, atunci cand a lansat prima si singura lege care ii poarta numele. continuă pe Adevărul

Propunerea unui roman, votata printre cele mai populare 10 prioritati ale cetatenilor europeni in consultarea WeEuropeans

Ar trebui sa investim in educatie si cercetare este propunerea unui roman votata printre cele mai populare 10 prioritati ale cetatenilor europeni in cadrul consultarii WeEuropeans ce a atras peste 30. 000 de propuneri pentru viitorul Europei, informeaza un comunicat de presa.

Ce ofera Seychelles, una dintre cele mai exotice destinatii din lume

Salbaticia peisajelor, imaginea Oceanului Indian, dar si tot ce ofera natura pe coasta Africii fac din Seychelles una dintre cele mai luxoase destinatii de vacanta. Seychelles este o tara insulara, formata din 115 insule, Mahe, Praslin, La Digue, Aldabra si Desroches fiind cele mai vizitate de catre turisti.

Televiziunea cu cele mai mari venituri din publicitate, Pro TV se desparte in cursul anului de sefa vanzarilor, Zoe Vasilescu

Sefa vanzarilor Pro TV, cel mai mare canal de televiziune din Romania si institutia cu cele mai mari venituri din publicitate, va parasi acest post de televiziune in cursul anului, dupa cum au spus pentru HotNews. ro reprezentantii postului. Potrivit acestora, este vorba despre o despartire de comun acord.

HOROSCOP. Cele mai puternice perechi de zodii? Nimic nu le sta in cale

Aceste perechi de zodii sunt cele mai puternice si nimic nu le sta in cale. Berbec - Balanta in timp ce Berbecul poate avea calitati de conducere excelente si, de obicei, este.

Cele mai interesante jocuri exclusive de pe PS4 ajung pe PC: Detroit, Heavy Rain si nu numai

Fanii unora dintre cele mai interesante jocuri exclusive de PlayStation 4 se vor bucura sa afle ca le pot experimenta pe PC, prin intermediul Epic Games Store. De-a lungul anilor, cei de la Sony au.

Cloud Conference aduce in atentia participantilor cele mai eficiente solutii Cloud disponibile astazi in Romania

Editia a 3-a Cloud Conference, structurata ca o conferinta B2B, va avea loc in 11 aprilie 2019, la Crowne Plaza Bucuresti, si va aduce in atentia participantilor cele mai eficiente solutii Cloud disponibile astazi in Romania. Ziua conferintei este construita simuland un scenariu complet de nevoi de business ce pot fi acoperite cu servicii Cloud, plecand de la definirea unei strategii de migrare in Cloud si ajungand pana la securitate, infrastructura hibrida sau solutii de business Software-as-a-Service SaaS).

Care sunt cele mai SCUMPE si cele mai IEFTINE zece orase din lume (FOTO)

Paris, Osaka sau Seul se numara printre orasele cu cele mari costuri ale standardului de viata, la polul opus gasindu-se Damasc, Buenos Aires si o serie de orase indiene si pakistaneze, relateaza CNN, care.

Investitii in educatie si cercetare, propunerea unui roman votata printre cele mai populare 10 prioritati ale cetatenilor europeni

In plin Brexit si inainte de alegerile europene, WeEuropeans ofera europenilor o platforma in care isi pot exprima opinia si vota 10 propuneri pentru viitorul Europei. Consultarea WeEuropeans a strans peste 30. 000 de propuneri si ofera o perspectiva unica asupra asteptarilor concrete ale cetatenilor europeni.

Un partid POPULIST obtine cele mai multe locuri in Senatul olandez. Cu ce MESAJE au venit ei (FOTO)

Gruparea politicaForumul pentru Democratie FvD) a devenit cel mai important partid din Senatul olandezdupa ce a iesit invingator in alegerile provinciale, relateaza G4media, care citeaza.

Cele mai gustoase 3 retete de post. Le vei prepara tot timpul

Cu siguranta postul nu este usor, insa cu o varietate atat de mare de produse de post din care sa alegem, ar trebui sa nici nu mai simtit lipsa lactatelor sau a carnii. De altfel, este recomandat sa consumi carne de 2-3 ori pe saptamana, in restul zilelor optand pentru preparate cu multe legume, fructe si fibre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )