Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cele mai bine platite fotomodele din lume. Cum a ajuns sora vedetei Kim Kardashian cel mai bogat manechin

Adevărul Adevărul,
Cele mai bine platite fotomodele din lume. Cum a ajuns sora vedetei Kim Kardashian cel mai bogat manechin

Cam cati bani iti aduce faptul ca areti bine si ca ai grija de corpul si tenul tau? Ei bine, daca transformi asta intr-o cariera poti sa ajungi sa faci milioane de dolari. Fotomodelul de pe locul 10 din topul celor mai bine platite manechine din lume are o avere estimata la 5,5 milioane de dolari. Averea locului I este de 4 ori mai mare. continuă pe Adevărul

Fotomodelele cel mai bine platite din lume. Cum a ajuns sora vedetei Kim Kardashian cel mai bogat manechin

Cam cati bani iti aduce faptul ca areti bine si ca ai grija de corpul si tenul tau? Ei bine, daca transformi asta intr-o cariera poti sa ajungi sa faci milioane de dolari. Fotomodelul de pe locul 10 din topul celor mai bine platite manechine din lume are o avere estimata la 5,5 milioane de dolari. Averea locului I este de 4 ori mai mare.

FOTO Comorile antice de sub sotron. Cum a ajuns o curte de scoala unul dintre cele mai importante situri arheologice din Moldova

Vestigiile au fost identificate partial inca din 1981, dar sapaturile in zona au fost demarate de-abia in urma cu 11 ani. De atunci au fost scoase la lumina mii de artefacte din peste 300 de complexe arheologice. Interesant este ca vestigiile au o intindere de timp impresionanta, pornind de acum 4. 000 de ani si acoperind inclusiv perioada foarte tulbure cuprinsa intre secolele IV si X dupa Christos.

Top 10 universitati din lume: care sunt cele mai bune institutii de invatamant superior unde poti studia

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019, care evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume, a fost publicat si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Clasamentul a fost realizat pe baza unei.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: impacare

Doi amici din Ardeal se intalnesc la un pahar de tuica. - Vad ca lucrurile stau mai bine intre tine si sotia ta! V-am vazut trebaluind prin curte si ca ati taiat lemne impreuna. - Pe naiba, imparteam mobila din.

Simona Halep, DEZVALUIRE de ULTIM MOMENT: Cine o face sa joace mai bine de fiecare data cand se intalnesc

Simona Halep a vorbit despre adversara sa din finala de la Montreal, Sloane Stephens. Lidera clasamentului mondial a dezvaluit ca americanca o face sa joace mai bine de fiecare data cand se intalnesc. Ambele.

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera bani tinerilor pentru fertilizare in vitro

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera ajutor financiar cuplurilor de tineri care nu pot avea copii, dar si femeilor gravide. Banii vor fi alocati pentru tratamentul de fertilizare in vitro, respectiv pentru analize specifice perioadei de sarcina.

Halep, dupa unul dintre cele mai bune meciuri din 2018: Sunt foarte fericita si cred ca se vede asta pe fata mea

Simona Halep a reusit in sfertul de finala de la Rogers Cup, disputat cu jucatoarea franceza Caroline Garcia, unul dintre cele mai bune meciuri ale ei din acest an si a declarat ca este foarte fericita de cum a evoluat.

VIDEO si FOTO Destinatii de weekend: Cazanele Dunarii, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Daca nu ai ajuns inca la Cazanele Dunarii, e timpul sa iti rezervi un weekend pentru a vizita unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania. Locul atrage in fiecare an o multime de turisti. Pe langa vizitarea obiectivele turistice, poti face.

Peste 3.000 de cuiburi au fost recenzate, n Romnia, cu ajutorul aplicatiei Uite, Barza. Top judete si localitati cu cele mai multe berze

Peste 3. 000 de cuiburi de barza alba au fost recenzate in Romania cu ajutorul aplicatiei Uite, Barza!, realizata de Societatea Ornitologica din Romania cu sprijinul Enel, din care 1. 676 sunt cuiburi noi, care nu mai existau in nicio baza de date. Cu ajutorul aplicatiei au fost numarate in 2018 10. 238 de pasari, spre deosebire de cele 8. 241 de anul trecut. Anul acesta, judetul cu cele mai multe cuiburi de barza este Tulcea, iar localitatea fruntasa la acest capitol este Murighiol.

Povestea uneia dintre cele mai tulburatoare imagini de la protestele din Piata Victoriei. Mihai era trt pe asfalt de un jandarm. Mi-am desfacut legatura din spatele scaunului cu rotile si m-am aruncat peste el, protejndu-l

Un moment tulburator a fost surprins in timpul protestelor si violentelor de vineri seara din Piata Victoriei. O femeie in scaunul cu rotile s-a aruncat peste un barbat sa-l protejeze de jandarmii care-l tarau si dadeau cu gaze lacrimogene. Danny Kiss a povestit pentru HotNews experienta brutala prin care a trecut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )