Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bizare numere de inmatriculare: unde o sa poti pune emoji pe placute

Playtech Playtech,
Cele mai bizare numere de inmatriculare: unde o sa poti pune emoji pe placute

Fiecare dintre noi foloseste zilnic, emoticoanele in conversatiile pe care le are. Le utilizam pentru a inlocui cuvinte si gesturi sau pentru a accentua sau a inlocui emotiile. insa, de acum soferii din Australia le vor folosi pentru a-si exprima personalitatea atunci cand sunt la volan. Din luna martie, pe strazile din Queensland, Australia vor [] . continuă pe Playtech

Cele mai bizare privilegii ale Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a A Marii Britanii, bunica printilor William si Harry, beneficiaza de o multime de privilegii, care au venit la pachet cu titlul de regina. V-ati gandit vreodata cum ar fi sa circulati fara permis de conducere, fara pasaport sau sa nu fiti arestati niciodata? E greu de imaginat, dar Elisabeta a II-a [] .

Cele mai bune teste psihologice pe care le poti face online

Pe internet gasesti tot felul de teste interesante - de la cele simpatice, care iti arata in ce casa de la Hogwarts te potrivesti, la cele de-a dreptul bizare, care iti spun ce fel de pizza.

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri, felicitari si urari de dragoste pe care le poti trimite de Ziua indragostitilor la romani

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri si urariri de dragoste. De Dragobete, Ziua indragostitilor la romani, este momentul potrivit pentru a surprinde persoana iubita cu SMS-uri, felicitari si mesaje de.

VIDEO FOTO Cazul Talgo Bosnia - Povestea trenurilor rapide si luxoase cumparate de una dintre cele mai sarace tari europene

Statul Bosnia si Hertegovina are sub 600 km de cale ferata si sunt foarte rare portiunile unde trenurile pot depasi 70 km/h. Tara afectata grav de razboiul de acum doua decenii a decis sa cumpere trenuri luxoase Talgo ce pot rula cu 220 km/h, iar decizia a uimit multa lume. Trenurile au stat sase ani in depou si din 2016 sunt in circulatie. in articol puteti citi despre una dintre cele mai mari anomalii feroviare din regiune, dar si despre trenurile speciale ale fostei Iugoslavii.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

Cele mai impresionante decoruri create de Karl Lagerfeld pentru show-urile Chanel

Regretatul designer Karl Lagerfeld a creat unele dintre cele mai impresionante decoruri pentru show-rile Chanel. In memoria lui, va invitam sa ne amintim astazi cateva dintre acestea! .

Karl Lagerfeld: Cele mai faimoase creatii prezentate pe catwalk

In memoria regretatului Karl Lagerfed, cel care s-a stins ieri din viata la varsta de 85 de ani, dupa ce a fost mai bine de 4 decenii director creativ al casei Chanel, iata cateva dintre cele mai faimoase creatii ale sale! .

PSRM apreciaza campania electorala ca fiind una din cele mai murdare din istoria R.Moldova

Partidul Socialistilor apreciaza campania electorala pentru alegerile parlamentare din 24 februarie ca fiind una din cele mai murdare din istoria tarii. La o conferinta de presa, vineri, fruntasii formatiunii au comunicat ca au documentat numeroase incalcari, de la obstructionarea dreptului la vot peste hotare si pentru cei din tara, inclusiv in stanga Nistrului, pana la atacuri la persoana si utilizarea resurselor administrative, transmite IPN.

VIDEO INTERVIU Cine va castiga Oscarul? Pronosticul lui Ionut Mares, critic de film: A star is born nu este un film reusit, Bohemian Rhapsody nu aduce nimic nou. Cele mai mari sanse le are Roma

Foarte putin timp ne desparte de decernarea premiilor Oscar - cel mai important eveniment cinematografic al anului. intr-un interviu pentru HotNews. ro, criticul de film Ionut Mares a facut cateva pronosticuri in legatura cu acordarea statuetelor. in opinia sa, Roma are cele mai mari sanse a castiga premiul pentru cel mai bun film. Favoritul meu pentru cel mai bun rol masculin este Christian Bale, iar Glenn Close merita sa castige o statueta pentru personajul foarte interesant pe care il joaca in The wife.

Ferma, cele mai mari audiente din sezon: cati romani au urmarit duelul din care Miss Romania a iesit invingatoare

Editia de joi seara a emisiunii Ferma a inregistrat cele mai bune audiente din acest sezon si clasat Pro TV pe primul loc, la nivel comercial depasind concurenta cu cifre de trei ori mai mari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )