Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cele mai bune bancuri despre casnicie. Cum ia un barbat o decizie importanta

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri despre casnicie. Cum ia un barbat o decizie importanta

Pe internet circula multe glume si despre casatorie. Va prezentam o colectie a celor mai reusite zece bancuri de acest fel. continuă pe Adevărul

Gala Anis: La cine au ajuns premiile pentru cele mai bune companii, proiecte si produse IT

ANIS, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, a organizat joi, 21 februarie, a cincea editie a Galei ANIS, un eveniment care marcheaza 20 de ani de existenta a asociatiei si in cadrul caruia au fost premiate cele mai bune companii,.

Cele mai bune teste psihologice pe care le poti face online

Pe internet gasesti tot felul de teste interesante - de la cele simpatice, care iti arata in ce casa de la Hogwarts te potrivesti, la cele de-a dreptul bizare, care iti spun ce fel de pizza.

ANIS: Cele mai bune firme, proiecte si produse IT din Romnia

Compania anului, potrivit Asociatiei Patronale a Industriei de Software din Romania, este Fitbit, jucator pe piata de dispozitive purtabile la nivel global. Firma a intrat in Romania in 2017 odata cu preluarea startup-ului romanesc Vector Watch, iar in acelasi an, Fitbit a deschis si un centru de cercetare si dezvoltare in Bucuresti, cel mai mare din afara Statelor Unite ale Americii. Google primeste premiul pentru cel mai bun program educational. Iata care este considerat de membrii asociatiei cel mai bun startup romanesc, in acest an.

Cele mai bune expectorante naturale. Remedii naturiste pentru tuse si raguseala

Expectorantele naturale sunt solutii la indemana pentru tusea care nu mai trece. De mare ajutor va pot fi ceaiurile facute din ridiche neagra, cel de varza alba, ambele amestecate cu miere, dar si sucul de.

Manastirile din Bucovina au atras atentia unui jurnalist britanic.Una dintre cele mai bune destinatii din Europa

Magnificele manastiri pictate care au acum un statut de patrimoniu UNESCO au atras atentia unui renumit jurnalist de calatorie britanic care a scris un articol in ziarulDaily.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cosuri pe fata

Alinuta: Mama, mama! Nu mi-a mai iesit niciun cos pe fata! Mama: Ce frumos, Alinuta! Dar de ce? Alinuta: Nu mai am niciun pic de loc! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Doua blocuri

Doua blocuri stau in pom. Trec doi politisti pe acolo. Zice unul: Ce cautati mai aici? La care, un bloc: De ce, e deja ora cinci?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Virgina

I: De ce este o moldoveanca virgina la 12 ani? R: Fiindca fuge prin casa mai repede decat tatal si fratele ei.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fantana

Doi ardeleni taiau o bomba cu fierastraul. Vine al treilea si ii intreaba: - Ma, da daca explodeaza? La care ailalti: - Apai nu-i bai, ca mai avem una! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Bradul

Doua blonde hotarasc sa mearga in padure sa-si caute brad de Craciun. Dupa cateva ore de cautare, una dintre ele ii spune celeilalte: Asa nu mai merge! Eu propun sa luam primul brad pe care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )