Libnet.ro
UNICEF

17:46

Cele mai bune bancuri cu soacre. Soacra: Astazi am fost la coafor. Ginerele: Si? Nu era deschis?

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu soacre. Soacra: Astazi am fost la coafor. Ginerele: Si? Nu era deschis?

Relatiile din familie au fost mereu un subiect bun pentru glume. Relatiile dintre soti, dar in special dintre soacre si nurori sau gineri, au facut, de multe ori, deliciul momentelor umoristice. continuă pe Adevărul

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pescuitul

- Tata, tata, nu-mi place la pescuit! - Taci din gura si nu te mai zbate.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: O bere

Doua vecine din Vaslui: Vecino, zi-i sotului tau sa vina pe la mine sa bem o bere. Nu ne-am mai vazut de doi ani! Dar de unde stii ca a venit in tara? Ai ambii ochi.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sofer de autobuz

Un moldovean la Roma sta seara intr-un bar si bea vin. Langa el sta un localnic care bea tot asa. Intra ei in vorba italianul il intreaba de unde e humulesteanul nostru, mai beau de pretenie inc-o butelca si la un.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pinguini

Un camionagiu intreaba un politist: Exista cumva pinguini de 160 cm inaltime? N-am mai auzit!!! Hopa. Inseamna ca am calcat cu camionul o calugarita! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Sah

Cine a inventat sahul, Bulisor? Canibalii. De unde ai mai scos si tampenia asta? Pai domnule profesor, de ce se spune Ti-am mancat regina!? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Gasca

La piata de pasari o ardeleanca statea cu o gasca in brate. Un jmecher o intreaba: Ce faci? O dai, o dai sau stai degeaba? La care ardeleanca, mai ceva ca jmecherul: O dau, da cine tine gasca .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Undita

Un moldovean s-a dusla pescuit. Vine un politist si-l intreaba : -De ce pescuiesti in lacul asta ,e interzis! -Pai nu pescuiesc. -Dar ce faci? -Imi spal undita. -Pai e interzis. -De ce ? -Pentru ca n.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Protest

Proteste in Ardeal: - Merem, ma, la miting sa-l dam jos pe Basescu? - Merem. Da cate grade is afara? - Minus paisprezece. - No, lasa, ca nu-i om rau.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Barza

Ce fac oltencele ca sa nu ramina gravide? impusca barza! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )