Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cele mai bune bancuri cu vampiri. Ce pateste un tantar care se aseaza pe gatul lui Dracula

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu vampiri. Ce pateste un tantar care se aseaza pe gatul lui Dracula

Romanii au facut glume si pe seama acestor fiinte mitologice, despre care se spune ca se hranesc cu sange. Iata aici o selectie cu cele mai bune bancuri cu vampiri. continuă pe Adevărul

Reduceri la centrale termice. Cele mai bune oferte de la eMAG

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

Cele mai bune retete de prajituri cu mere pentru aceasta toamna

Merele sunt cele mai consumate fructe, mai ales in perioada de toamna. Delicioasele fructe pot fi folosite si la prepararea a zeci de prajituri si placinte.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Pe strada

Un om disperat se adreseaza unui alt om de pe strada : - Nu va suparati ! Spuneti-mi va rog unde este fabrica de paine . - Nu ma supar . Este langa fabrica de confectii . - Si va mai rog sa-mi spuneti unde este.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ce sta scris pe placa funerara a soacrei

Un oltean isi ingroapa soacra langa drum si pe placa funerera scrie: Sub aceasta cruce grea, Zace scumpa, soacra-mea, Calatorii mei iubiti, Mai ncet, sa n-o treziti ! .

Reduceri eMAG roboti de bucatarie. Cele mai bune oferte de astazi

Daca sunteti in cautarea unui robot de bucatarie, trebuie sa cautati in oferta eMAG de astazi. Iata cateva oferte pe care sa le urmariti:.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La posta

Bula merge la Posta sa puna un pic. Angajata il intreaba: Par Avion? Bula: Nu pareti avion! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Masina

O blonda se pregateste sa plece de acasa, avand in mana ambele chei ale masinii. Sotul o intreaba: - De ce ai luat amandoua cheile? - Pai nu vezi ce ger este? Poate nu porneste la prima.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Caruta

Doi politisti de la Rutiera opresc un mos cu o caruta, hotarati sa rada de el: - Permisul si talonul, va rog! Mosul ridica coada calului: - Va rog, serviti-va din.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ce confuzie face Ion

Ion si Maria mergeau pe strada. Maria ii zice lui Ion: - Ma Ioane, io is lezbi. Ion: - Ce-i aia? Maria: - Vezi femeia aia de pe strada? Ion: - Da o vad si ce-i cu ea? Maria: - Mie imi place de ea si as vrea sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cum le mintea Tarzan pe femei

Mergea Alinuta prin padure, trista, trista, cand il vede pe Tarzan, imbracat in piele, caruia i se vedea p**a. Alinuta il intreaba: - Ce e asta Tarzan? - O seringa, vrei sa te intep? - Bine! O intepa Ta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )