Libnet.ro
UNICEF

21:32

Cele mai bune gogosi, dupa reteta regretatului Radu Anton Roman. Ingredientele pentru aluat pufos

Antena3 Antena3,
Cele mai bune gogosi, dupa reteta regretatului Radu Anton Roman. Ingredientele pentru aluat pufos

Secretul gogosilor pufoase consta in timpul de dospire, foarte important pentru ca aluatul sa devina pufos si elastic. Ingrediente: o jumatate de kilogram de faina, 3 oua, 3 linguri de. continuă pe Antena3

Cele mai bune 11 look-uri de la Paris Haute Couture Week!

Mai mult ca sigur zilele trecute ati fost lipiti de ecranul telefonului sau al calculatorului si ati analizat toate tinutele care au curs impecabile pe podiumurile de la Paris Couture Fashion Week 2018. Iata care sunt cele mai reusite 11 aparitii.

Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate la liceu 2018. Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a. Hotnews a publicat Top 50 de specializari pe.

Admitere liceu 2018. Cu ce medii s-a intrat la cele mai bune colegii/licee din tara. Cand trebuie depuse dosarele de inscriere

Ministerul Educatiei Nationale a publicat astazi, 9 iulie, pe site-uladmitere. edu. ro, rezultatele repartizarii computerizate in invatamantul liceal de stat a absolventilor de clasa a VIII-a. Astfel, dintre cei 114. 115 elevi care au completat fise de inscriere, au fost repartizati112. 809 elevi 98,85%),in functie de una dintre optiunile exprimate.

Topul celor mai bune licee la Bac 2018. Colegiul cu doi elevi de 10 si scoala unde nimeni nu a picat examenul vreodata

Doi elevi de la cel mai bun liceu din Petrosani au obtinut media 10 la Bacalaureat. Un alt liceu din municipiu se numara printre cele mai slabe unitati scolare.

Titularizare 2018 Profesorii dau miercuri examenul de titularizare. Care sunt specializarile cu cele mai multe posturi vacante

Profesorii care vor sa se angajeze pe o perioada nedeterminata intr-o scoala sustin miercuri, 11 iulie, examenul scris de titularizare. Examenul de titularizare sesiunea 2018 incepe la ora 10:00, iar profesorii au la dispozitie 4 ore pentru a rezolva subiectele. Peste 30. 000 de candidati s-au inscris la aceasta proba, numar in crestere comparativ cu anul trecut. Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata sunt cele de educatori si invatatori. Vezi in articole cum se desfasoara examenul de titularizare si care sunt materiile cu cea mai mare concurenta.

Cercetatorii au descoperit cele mai vechi culori din lume

Cercetatorii de la Australian National University au descoperit recent cele mai vechi culori, provenite din pigmenti extrasi din Africa. Dr. Nur Gueneli, de la ANU, a declarat ca pigmentii au fost extrasi din sisturi negre marine din bazinul Taoudeni. Acesta se afla in zona Mauritaniei si a Africii de Vest. Pigmentii descoperiti acum sunt cu [].

Durerile de cap: care sunt cele mai frecvente cauze

Nici nu te-ai trezit bine si deja ai o durere de cap puternica? Nu doar alimentatia, ci si unele obiceiuri de peste zi pot favoriza aparitia acestor neplaceri. Iata care sunt cele mai intalnite cauze!.

Studiu: Plata facturilor se face cu mare intarziere in intreaga lume. in Romania, cele mai afectate sunt domeniile pharma si cel alimentar

Un studiu realizat de Euler Hermes Research la nivel global arata ca durata de incasare a creantelor a crescut cu 2 zile, ajungand la o medie de 66 de zile la nivel global, cel mai inalt nivel din 2007. in ce priveste Romania, cele mai afectate domenii de plata cu intarziere a facturilor sunt cel pharma si cel alimentar, se arata in studiu.

Reduceri eMAG televizoare. Cele mai tari oferte pe care le gasesti astazi

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Topul celor mai bune licee. Acte necesare pentru inscrierea la liceu

Absolventii clasei a VIII-a au fost repartizati la liceu. Mediile de admitere de anul acesta au fost mai mici in comparatie cu anul trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )