Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cele mai bune oferte de laptop-uri MSI pentru noul an scolar

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune oferte de laptop-uri MSI pentru noul an scolar

Odata cu inceputul scolii si desfasurarea in paralel a scolii online, nevoia de gadget-uri competente, care sa permita atat desfasurarea lectiilor cat si putina distractie, a crescut. Aici intra in scena laptop-urile de la MSI. continuă pe Adevărul

City-break in septembrie. Cele mai bune variante de haine pentru orice destinatie urbana

Niciodata nu sunt prea multe haine. Daca este nevoie de ele?, ar spune unele femei. Adevarat, tocmai de aceea exista o tehnica prin care iti poti construi o garderoba capsula ori, daca vrei sa pleci intr-o minivacanta in aceasta toamna, te poti folosi de o regula usoara: realizarea tinutelor inainte de plecare. Cele mai bune .

Trucuri de frumusete de pe vremea bunicii. Cele mai bune masti si creme de fata

Oricine poate arata bine cu bani, spun unii. Saloane de infrumusetare, produse cosmetice care fac minuni, serviciile esteticianului, toate te fac sa arati mai tanara si, daca nu se face abuz, si mai frumoasa. Dar asta nu inseamna ca femeile cu venituri reduse sunt urate. Ba chiar ele cunosc unele trucuri de infrumusetate pe care .

Cele mai frumoase rochii de seara pentru 2021

In viata fiecarei doamne, vine chiar momentul in care trebuie sa aleaga cea mai buna tinuta, pentru a aparea in toata gloria ei, la un eveniment important si atat de mult asteptat. Poate fi nunta unei prietene, balul, o petrecere corporatista, petrecerea de Anul Nou, botez si orice alt eveniment.

HBO a dominat premiile Emmy. Cei mai buni actori si cele mai bune seriale. Lista completa a castigatorilor

Trofeele Primetime Emmy au fost acordate duminica seara, intr-o ceremonie care a avut loc pentru prima data online, gazduita de Jimmy Kimmel. Cea de-a 72-a gala a reprezentat o seara cu numeroase premiere, scrie Variety.

Electrocasnicele LOFRA DolceVita sunt disponibile la cele mai bune preturi, prin TechStore

Echipamentele electrocasnice de ultima generatie produse de Lofra sunt recunoscute in intreaga lume .

MAI: Peste 650 de sesizari, de la inceputul campaniei electorale. Cele mai multe au vizat deteriorarea afiselor electorale

De la inceputul campaniei pentru alegerile locale au fost inregistrate peste 650 de sesizari privind incalcarea legislatiei. Dintre acestea cele mai multe au fost pentru distrugere, deteriorarea sau murdarirea.

Leguma minune care are cele mai multe vitamine. Este mai buna pentru sanatate decat toate fructele

Exista legume despre care, pe nedrept, se vorbeste prea putin. Vitamina C este extrem de importanta pentru organismul nostru. De precizat este ca organismul nu o produce singur, ci ea trebuie luata din alimentatie. Ea este extrem de benefica pentru intarirea sistemului imunitar, a structurii osoase si ajuta la absorbtia fierului, dar da si un .

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy

An de an, Premiile Emmy reprezentau nu doar o importanta gala de premiere pentru industria televiziunii, ci si o ocazie pentru staruri de a afisa tinute spectaculoase pe red carpet. Iata cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy.

Topul judetelor cu cele mai bogate firme

Bucurestiul, Ilfovul si Timisul se afla in topul celor mai puternice judete din Romania in functie de cifra de afaceri din 2019 a companiilor inregistrate, iar in clasamentul judetelor cu cele mai slabe rezultate de business se regasesc Mehedinti, Caras Severin si Vaslui, potrivit analizei unei firme de consultanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )