Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cele mai bune teste psihologice pe care le poti face online

Playtech Playtech,
Cele mai bune teste psihologice pe care le poti face online

Pe internet gasesti tot felul de teste interesante - de la cele simpatice, care iti arata in ce casa de la Hogwarts te potrivesti, la cele de-a dreptul bizare, care iti spun ce fel de pizza. continuă pe Playtech

Gala Anis: La cine au ajuns premiile pentru cele mai bune companii, proiecte si produse IT

ANIS, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, a organizat joi, 21 februarie, a cincea editie a Galei ANIS, un eveniment care marcheaza 20 de ani de existenta a asociatiei si in cadrul caruia au fost premiate cele mai bune companii,.

ANIS: Cele mai bune firme, proiecte si produse IT din Romnia

Compania anului, potrivit Asociatiei Patronale a Industriei de Software din Romania, este Fitbit, jucator pe piata de dispozitive purtabile la nivel global. Firma a intrat in Romania in 2017 odata cu preluarea startup-ului romanesc Vector Watch, iar in acelasi an, Fitbit a deschis si un centru de cercetare si dezvoltare in Bucuresti, cel mai mare din afara Statelor Unite ale Americii. Google primeste premiul pentru cel mai bun program educational. Iata care este considerat de membrii asociatiei cel mai bun startup romanesc, in acest an.

Manastirile din Bucovina au atras atentia unui jurnalist britanic.Una dintre cele mai bune destinatii din Europa

Magnificele manastiri pictate care au acum un statut de patrimoniu UNESCO au atras atentia unui renumit jurnalist de calatorie britanic care a scris un articol in ziarulDaily.

Cele mai bune expectorante naturale. Remedii naturiste pentru tuse si raguseala

Expectorantele naturale sunt solutii la indemana pentru tusea care nu mai trece. De mare ajutor va pot fi ceaiurile facute din ridiche neagra, cel de varza alba, ambele amestecate cu miere, dar si sucul de.

Cele mai bune bancuri despre casnicie. Cum ia un barbat o decizie importanta

Pe internet circula multe glume si despre casatorie. Va prezentam o colectie a celor mai reusite zece bancuri de acest fel.

Ferma, cele mai mari audiente din sezon: cati romani au urmarit duelul din care Miss Romania a iesit invingatoare

Editia de joi seara a emisiunii Ferma a inregistrat cele mai bune audiente din acest sezon si clasat Pro TV pe primul loc, la nivel comercial depasind concurenta cu cifre de trei ori mai mari.

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri, felicitari si urari de dragoste pe care le poti trimite de Ziua indragostitilor la romani

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri si urariri de dragoste. De Dragobete, Ziua indragostitilor la romani, este momentul potrivit pentru a surprinde persoana iubita cu SMS-uri, felicitari si mesaje de.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

VIDEO INTERVIU Cine va castiga Oscarul? Pronosticul lui Ionut Mares, critic de film: A star is born nu este un film reusit, Bohemian Rhapsody nu aduce nimic nou. Cele mai mari sanse le are Roma

Foarte putin timp ne desparte de decernarea premiilor Oscar - cel mai important eveniment cinematografic al anului. intr-un interviu pentru HotNews. ro, criticul de film Ionut Mares a facut cateva pronosticuri in legatura cu acordarea statuetelor. in opinia sa, Roma are cele mai mari sanse a castiga premiul pentru cel mai bun film. Favoritul meu pentru cel mai bun rol masculin este Christian Bale, iar Glenn Close merita sa castige o statueta pentru personajul foarte interesant pe care il joaca in The wife.

Karl Lagerfeld: Cele mai faimoase creatii prezentate pe catwalk

In memoria regretatului Karl Lagerfed, cel care s-a stins ieri din viata la varsta de 85 de ani, dupa ce a fost mai bine de 4 decenii director creativ al casei Chanel, iata cateva dintre cele mai faimoase creatii ale sale! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )