Libnet.ro
UNICEF

21:02

Cele mai cautate destinatii alese de romani pentru a-si petrece luna de miere in 2018

Adevărul Adevărul,
Cele mai cautate destinatii alese de romani pentru a-si petrece luna de miere in 2018

Destinatia pentru luna de miere ar trebui aleasa cu atentie, fiind una din cele mai frumoase perioade petrecute in doi. in 2018, romanii si-au ales destinatii precum Maldive, Singapore sdau republica Dominicana. continuă pe Adevărul

TOP 15 orase cu cele mai mari salarii pentru cele mai putine ore de munca

Combinand mai multi indicatori, printre care salariul net lunar, concediul platit si numarul de ore lucrate, cercetatorii au realizat un clasament al oraselor care ofera cele mai bune salarii raportat la numarul de ore muncite.

Cifrele cheie si recomandarile analistilor pentru cele mai mari 10 companii listate din Europa

Doar doua din cele zece cele mai mari companii listate din Europa au o recomandare de cumparare buy) din partea analistilor Erste Group, dupa publicarea rezultatelor financiare din primul trimestru al anului 2018.

Peste 1.100 locuri de munca, vacante in reteaua EURES. Olanda ofera cele mai multe posturi la gradinarit

Angajatori din 13 state europene au peste 1. 100 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Olanda, Austria si Germania. in Olanda se cauta persoane care sa impacheteze bulbii de flori, in Austria sunt posturi vacante pentru bucatari, cameriste si chelneri, iar in Germania se ofera locuri de munca pentru electriceni si lacatusi.

Firefox 12 iti aduce pe iPhone cele mai importante functii de pe desktop

Mozilla Firefox pentru iPhone s-ar putea transforma intr-un browser semnificativ mai util, odata cu iminentul update ce duce versiunea oficiala la 12. Firefox 12 a fost lansat in mod oficial pentru posesorii de iDevice-uri. in topul preferintelor de pana acum, creatia celor de la Mozilla se afla dupa Safari si Google Chrome. Cu functii noi [].

eMAG Reduceri: Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie

EMAG Reduceri: Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie. Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi: .

WTA Insider: Simona Halep si Monica Niculescu, cele mai bune jucatoare la retur n 2018

WTA Insider a prezentat o statistica, valabila la 11 iunie, in care Simona Halep si Monica Niculescu sunt cele mai bune jucatoare le retur, iar germana Julia Goerges cea mai buna la serviciu.

Reduceri eMAG cuptoare incorporabile. Cele mai bune oferte de astazi

Daca sunteti in cautare de cuptoare incorporabile, trebuie sa studiati oferta celui mai mare magazin online de astazi. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG cuptoare incorporabile:.

Klaus Iohannis: Analfabetismul functional se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, in cadrul unei dezbateri pe teme de educatie, ca analfabetismul functional atinge in Romania o cota de 42% si se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii. Acesta a mai spus ca educatia se face.

Strada Lipscani, un loc fascinant din inima Capitalei: Povestea de sute de ani a uneia dintre cele mai animate zone ale Bucurestiului (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Strada Lipscani este una dintre cele mai.

UPDATE Iohannis, aluzie la Dancila: Analfabetismul functional se reflecta n cele mai nalte sfere ale politicii

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri, la o dezbatere pe teme de educatie, ca analfabetismul functional atinge in Romania o cota de 42% si se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii. El a mai spus ca educatia se face dupa ureche, iar efectele unei abordari haotice sunt foarte grave.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )