Libnet.ro
UNICEF

21:17

Cele mai importante functii care fac din telefon un birou mobil

Playtech Playtech,
Cele mai importante functii care fac din telefon un birou mobil

In 2018, se implinesc 10 ani de cand primul smartphone cu Android a fost lansat. in acest deceniu, dispozitivul a trecut de la doar un telefon care poate face cateva lucruri in plus la a deveni o unealta multifunctionala pentru societatea moderna. intre un smartphone cu Android de acum 10 ani si unul dintre prezent []. continuă pe Playtech

Incepe lupta cu inflatia: Ce rate de dobanda au cele mai importante banci centrale din lume

Dupa ce au redus dobanzile in timpul crizei din 2008-2009, pentru a incuraja cresterea consumului, bancile centrale incep sa apese frana stimularii economice si trec la lupta impotriva inflatiei. Rezerva Federala americana este cea care a dat tonul.

Scandal inainte de turneul de tenis de la Bucuresti: Una dintre cele mai importante jucatoare din Romania nu a primit invitatia. Mihaela Buzarnescu a trecut prin aceeasi situatie in 2017

In ciuda faptului ca a ajuns pe tablourile principale atat de la Roland Garros cat si de la Wimbledon, organizatorii turneului de Bucuresti, care debuteaza luni la Arenele BNR, nu au considerat ca Alexandra.

Franta, pur si simplu magnifica: Cele mai importante cifre si statistici dupa finala Cupei Mondiale

Trofeul a fost castigat de cea mai echilibrata echipa, cu o defensiva solida, un mijloc creativ si un atac sclipitor.

Cele mai luxoase nunti ale mireselor din politica. Cum a aratat Gabriela Firea in rochie de mireasa

Nunta pare sa fie cel mai frumos moment din viata unei femei. Asa ar putea spune si doamnele noastre din politica care au stralucit in rochie de mireasa. Vedem cine le-a dus la altar si cum au aratat in acea.

Horoscop. Cele mai calme zodii.Nativii care reusesc sa se abtina de la iesiri necontrolate

Potrivit astrelor, exista anumiti nativi care reactioneaza cu calm in orice situatie-limita si care au o rabdare de fier. Taur - stie sa proceseze lucrurile inainte de a reactiona sau a rabufni. Din caz.

Care sunt cele mai valoroase 100 de companii din lume

Valoarea totala de piata a celor mai mari 100 de companii globale a crescut cu 15% comparativ cu anul trecut si a ajuns la 20. 000 de miliarde de dolari. Top 10 al celor mai valoroase companii include 8 companii din SUA si doua din China, in timp ce Top 10 de anul trecut era compus doar din companii americane.

Reduceri eMAG centrale termice. TOP cele mai bune modele de cautat in oferte

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

Cele mai bune bancuri cu betivi. Cum isi cauta masina in parcare un cetatean in stare de ebrietate

Betivii sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca, la betie, oamenii sunt capabili de cele mai hazlii reactii si sunt dispusi la cele mai amuzante intamplari.

Cele mai scumpe orase din lume. Cat trebuie sa munceasca un bucurestean pentru un iPhone X versus un newyorkez

Patru din cinci cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti sunt din Europa. Daca esti in cautarea unei mese ieftine, cel mai bine ar fi sa stai departe de Geneva, in acest an.

Cele mai bizare boli mintale. Afectiunea care-i face pe bolnavi sa se creada morti

Cele mai multe dintre aceste afectiuni sunt rare, iar unele ar putea sa para, cel putin la prima vedere caraghioase, insa lucrurile nu stau deloc asa. Ca orice boli mintale, aceste tulburari sunt luate in serios de medici, iar viata celor care afectati direct, dar si vietile apropiatilor, se pot transforma intr-un adevarat cosmar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )