Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele mai importante lectii pe care oamenii le pot invata de la furnici pentru pandemie

Playtech Playtech,
Cele mai importante lectii pe care oamenii le pot invata de la furnici pentru pandemie

Se curata inainte de a intra in casa lor. Folosesc substante chimice speciale pentru dezinfectare. Restrictioneaza accesul in zonele cu trafic intens. Si nu, nu sunt oameni - sunt furnici. continuă pe Playtech

Cele mai importante 10 proiecte promise si neincepute sau incepute si abandonate din Baia Mare

Mircea Cirt, candidatul PNL la Primaria Baia Mare, afirma ca orasul nu mai poate sa ramana la stadiul de oras al proiectelor promise si nerealizate. El trece in revista cele mai importante 10 proiecte promise si neincepute sau incepute si abandonate de administratia locala.

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Cele mai importante 3 cheltuieli de toamna pentru parintii responsabili

Pregatirea pentru toamna implica o serie de schimbari care te vor ajuta sa te adaptezi noilor condit.

De ce esti fericit, de fapt, cand mananci inghetata. Si tara in care oamenii consuma cel mai mult

Fara doar si poate, inghetata este unul dintre cele mai populare deserturi din lume, dar si deliciul preferat in special pe timp de vara. Aceasta imbraca o multime de arome si este prezenta pe toate continentele. De ce esti fericit, de fapt, cand mananci inghetata Dar inghetata are si multe secrete pe care e musai .

Vedeta pe care oamenii abia au recunoscut-o la shopping! Clientii au fost ingroziti de mainile ei

Are milioane de fani in intreaga lume, a avut ca sot unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood, dar acum este de nerecunoscut. Cine este vedeta care a ingrozit cu ultima sa aparitie?! Angelina Jolie, mai slaba ca niciodata Aparitiile Angelinei Jolie sunt din ce in ce mai rare, motiv pentru care admiratorii .

Leguma minune care are cele mai multe vitamine. Este mai buna pentru sanatate decat toate fructele

Exista legume despre care, pe nedrept, se vorbeste prea putin. Vitamina C este extrem de importanta pentru organismul nostru. De precizat este ca organismul nu o produce singur, ci ea trebuie luata din alimentatie. Ea este extrem de benefica pentru intarirea sistemului imunitar, a structurii osoase si ajuta la absorbtia fierului, dar da si un .

City-break in septembrie. Cele mai bune variante de haine pentru orice destinatie urbana

Niciodata nu sunt prea multe haine. Daca este nevoie de ele?, ar spune unele femei. Adevarat, tocmai de aceea exista o tehnica prin care iti poti construi o garderoba capsula ori, daca vrei sa pleci intr-o minivacanta in aceasta toamna, te poti folosi de o regula usoara: realizarea tinutelor inainte de plecare. Cele mai bune .

Trucuri de frumusete de pe vremea bunicii. Cele mai bune masti si creme de fata

Oricine poate arata bine cu bani, spun unii. Saloane de infrumusetare, produse cosmetice care fac minuni, serviciile esteticianului, toate te fac sa arati mai tanara si, daca nu se face abuz, si mai frumoasa. Dar asta nu inseamna ca femeile cu venituri reduse sunt urate. Ba chiar ele cunosc unele trucuri de infrumusetate pe care .

Julio Iglesias implineste azi 77 de ani. Top 5 cele mai frumoase melodii ale cantaretului spaniol (VIDEO)

Julio Iglesias este artistul latin care a vandut cele mai multe albume din istorie, fiind totodata si in topul celor zece artisti cu cele mai numeroase vanzari din istorie, la nivel mondial. Artistul are in.

MAI: Peste 650 de sesizari, de la inceputul campaniei electorale. Cele mai multe au vizat deteriorarea afiselor electorale

De la inceputul campaniei pentru alegerile locale au fost inregistrate peste 650 de sesizari privind incalcarea legislatiei. Dintre acestea cele mai multe au fost pentru distrugere, deteriorarea sau murdarirea.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )