Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai importante sfaturi ca sa eviti hackerii de pe internet

Playtech Playtech,
Cele mai importante sfaturi ca sa eviti hackerii de pe internet

Exista mai multe metode prin care poti s-ti tii conturile online in siguranta. Nimeni nu le aplica pe toate intocmai si de aceea atacurile cibernetice sunt atat de eficiente. Azi, cele mai importante sisteme care asigura buna functionare a unei societati sunt controlate prin intermediul internetului, deci, al computerelor. Cum cei mai multi dintre noi []. continuă pe Playtech

Mondial unic: Turneul final din Rusia a intrat in istoria fotbalului. Avem cele mai importante borne si statistici

60 din cele 64 de partide ale Mondialul s-au jucat, iar duminica viitoare vom afla numele echipei care va castiga titlul suprem la nivelul echipelor nationale.

PSD a votat legea care taie din puterile Curtii de Conturi: Cele mai importante modificari

PSD-ALDE a votat in Senat legea de functionare a Curtii de Conturi, taind drastic din atributiile pe care le avea pana acum aceasta institutie, fara sa tina cont de amenintarea venita de la Buruxelles ca in cazul in care legea va fi adoptata, Romaniei.

Cele mai bune 11 look-uri de la Paris Haute Couture Week!

Mai mult ca sigur zilele trecute ati fost lipiti de ecranul telefonului sau al calculatorului si ati analizat toate tinutele care au curs impecabile pe podiumurile de la Paris Couture Fashion Week 2018. Iata care sunt cele mai reusite 11 aparitii.

Studiu: Plata facturilor se face cu mare intarziere in intreaga lume. in Romania, cele mai afectate sunt domeniile pharma si cel alimentar

Un studiu realizat de Euler Hermes Research la nivel global arata ca durata de incasare a creantelor a crescut cu 2 zile, ajungand la o medie de 66 de zile la nivel global, cel mai inalt nivel din 2007. in ce priveste Romania, cele mai afectate domenii de plata cu intarziere a facturilor sunt cel pharma si cel alimentar, se arata in studiu.

Reduceri eMAG televizoare. Cele mai tari oferte pe care le gasesti astazi

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Unde va puteti angaja in strainatate. Germania ofera cele mai multe posturi, ce meserii se cauta

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 126 locuri de munca vacante. Cele mai multe posturi sunt disponibile sunt in Germania, 329.

Cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii. Vacanta pe plaja sau in padurile cu arbori seculari

In Delta Dunarii sunt cele mai intinse plaje, cu cel mai fin nisip, paduri cu arbori seculari. Este locul unde intalnesti pelicanul cret, unde navighezi printre nuferi sau unde poti admira gospodarii traditionale ale lipovenilor si haholilor care s-au stabilit pe aceste meleaguri in urma cu sute de ani.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii

Fericirea este ceea ce ne dorim toti, nu-i asa? O viata lipsita de griji si multumire pentru tot ceea ce se intampla in jurul tau este ideala si la asta aspiram toti. Exista persoane care par.

Top telefoane: de la iPhone la Samsung, care au fost cele mai cautate

Compania de statistica Counterpoint a publicat cel mai recent studiu referitor la piata globala de smartphone-uri. Acesta reflecta situata de la sfarsitu lunii mai 2018 si, din cate se pare, este dominat de Apple. in fiecare luna, cei de la Counterpoint publica un raport intitulat Counterpoint Market Pulse. Accesibil la adresacounterpointresearch. com, cel mai recent studiu [].

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: IQ

De ce ardelenii sunt mai inteligenti ca bucurestenii ? Pentru ca au IQ-ul mai mare ! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )