Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cele mai intalnite 7 tipuri de fraude in mediul online. Politie: Escrocii sunt prezenti pe cele mai renumite site-uri

Adevărul Adevărul,
Cele mai intalnite 7 tipuri de fraude in mediul online. Politie: Escrocii sunt prezenti pe cele mai renumite site-uri

Internetul a devenit foarte atractiv pentru infractorii cibernetici care folosesc metode ingenioase si promisiuni, cu scopul de a obtine bani sau informatii financiare valoroase de la potentialele victime. Acesta este avertismentul politistilor care atrag atentia cetatenilor sa sesizeze autoritatile daca sesiseaza ca afla intr-una din urmatoarele situatii. continuă pe Adevărul

Acceseaza si vezi cum iti dispar banii. Cele mai intalnite 7 tipuri de fraude in mediul online

Federatia Europeana a Bancilor si Europol au lansat o campanie de prevenire a celor mai intalnite fraude in mediul online.

Campanie pentru prevenirea inselaciunilor in mediul online. Politie: Tacticile folosite de infractorii informatici, tot mai greu de detectat

Politia Romana, impreuna cu Europol si Federatia Europeana a Bancilor, a lansat, miercuri, o campanie de prevenire a celor mai intalnite sapte tipuri de fraude in mediul online, potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Care sunt cele mai intalnite sapte fraude in mediul on line. Ce este iubirea prefacuta si frauda cu facturi

Centrul European Cybercrime din cadrul Europol si Federatia Europeana a Bancilor, precum si partenerii din sectoarele public si privat, au lansat astazi,17 octombrie, campania de prevenire CyberScams Fraudele informatice, in cadrul European Cyber Security Month Luna Europeana a Securitatii Cibernetice, o serie de manifestari care se deruleaza anual, in fiecare luna octombrie.

Un caz de hartuire pro-Kremlin n mediul online ajunge n instanta n Finlanda

Reporterul Jessikka Aro a scris despre eforturile Rusiei de a raspandi dezinformare in diverse situatii. O curte de judecata din Finlanda a decis ca reactiile din mediul online la anchetele publicate de jurnalista au mers prea departe. Sentinta definitiva va fi pronuntata in cursul zile de azi, relateazaDW.

Cele mai bune telefoane, la eMAG: ce telefoane de top sunt disponibile

Cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara in Romania sunt si in oferta eMAG. Le-am ales de-acolo sa-ti fie mai usor sa te decizi. O lista cu cele mai bune telefoane pe care sa le ai.

Cele mai puternice pasapoarte si cum cumperi cetatenie chiar si ca roman

Daca vrei unul dintre cele mai puternice pasapoarte din lume, trebuie sa stii ce tari stau cel mai bine in acest top. Unde e Romania in acest clasament? Singapore si-a pierdut locul in varful clasamentului celor mai puternice pasapoarte din lume. in clasamentul prezentatde Henley & Partners Passport Indexpe 2018, Romania intra in primele 20 [] .

Faze tari: Noua Zeelanda a desemnat un porumbel betiv pasarea anului 2018. Este parte din farmecul lui; O mare a secat din cauza fabricilor de blugi. Ar fi unul dintre cele mai mari dezastre din istorie; Cercetatorii sustin ca n marile tropicale locuiest

Cum arata cele mai ciudate, penibile sau amuzante momente din RATB. De ceva timp exista pagina de Facebook Auzite in RATB, unde sunt adunate cele mai bune replici date de calatori si prinse de alti calatori. Dincolo de replici, pagina are. Un avion s-a prabusit pe o casa in Arizona. Pilotul a murit: Baia mea a ajuns in curte! Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit chiar peste o casa din Arizona. Pilotul a murit.

Care este povestea uneia dintre cele mai mici republici din lume

Ce a inceput ca o gluma de intai aprilie s-a transformat in una dintre cele mai mici republici din lume Rezidentii republicii Uzupis, situata in interiorul capitalei Lituaniei Vilnius, spun ca daca te uiti in ochii Sirenei Uzupis atunci cand treci podul si intri in republica nu vei mai vrea sa pleci niciodata, scrieBBC.

Romania printre tarile cu cele mai mari vanzari de pesticide

Cele mai semnificative vanzari de pesticide in 2016 in Uniunea Europeana s-au inregistrat in Spania, Franta, Italia si Germania 79% din total), ele fiind urmate de Romania, Portugalia si Ungaria, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Televizorul

Un politist vine-ntr-o zi acasa cu un televizor ultimul racnet. - De unde ai televizorul? intreaba sotia. - L-am castigat la un concurs organizat de politie. - Ce fel de concurs? De.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )