Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cele mai luxoase nunti ale mireselor din politica. Cum a aratat Gabriela Firea in rochie de mireasa

Antena3 Antena3,
Cele mai luxoase nunti ale mireselor din politica. Cum a aratat Gabriela Firea in rochie de mireasa

Nunta pare sa fie cel mai frumos moment din viata unei femei. Asa ar putea spune si doamnele noastre din politica care au stralucit in rochie de mireasa. Vedem cine le-a dus la altar si cum au aratat in acea. continuă pe Antena3

Horoscop. Cele mai frumoase trasaturi ale fiecarai zodii. Ti se potriveste?

Horoscop. In general, fiecare semn zodiacal are ceva unic asa cum fiecare persoana este unica in felul sau si atrage reprezentantii sexului opus. Asta ca sa nu mai spunem ca frumusetea sta in ochii privitorului si este.

Cat costa si cat dureaza drumul spre litoral din cele mai mari orase ale Romaniei

Drumul spre mare este cel mai frecventat vara, cand multi romani se inghesuie pe soselele tarii si se incoloneaza cu diferite destinatii, aproape de litoralul Marii Negre. Cu masina, cu trenul, cu microbuzul sau avionul, calatoria catre Constanta din.

Detalii spectaculoase despre Venezuela. Tara cu o rata uriasa a criminalitatii are unele dintre cele mai frumoase femei din lume

54% din teritoriul Venezuelei este zona protejata prin lege si se afla in top 10 tari cu cea mai bogata biodiversitate din lume. De asemenea, Venezuela are cele mai frumoase femei din lume, avand 6 castigatoare ale concursului Miss World si 7 ale competitiei Miss Universe.

Utile:Combate raul de masina cu ulei de lavanda; Quinoa si chia benefice n curele de slabire; 6 cele mai mari riscuri atunci cnd te expui la temperaturi ridicate

Alunitele. 5 remedii naturale pentru indepartarea acestora. Usturoiul este una dintre cele mai eficiente remedii pentru alunite, deoarece contine enzime care ajuta la. 5 zgomote ale corpului care pot semnala boli ascunse. Tiuit in urechi Poate semana cu un bazait suparator sau un fluierat repezit, care trece, de obicei, de la sine. Tiuitul in.

Cele mai bune bancuri cu betivi. Cum isi cauta masina in parcare un cetatean in stare de ebrietate

Betivii sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca, la betie, oamenii sunt capabili de cele mai hazlii reactii si sunt dispusi la cele mai amuzante intamplari.

Forbes: topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri in decurs de un an. Pe ce locuri se claseaza George Clooney, Messi, Mayweather si Cristiano Ronaldo

George Clooney 57 de ani) este, potrivit clasamentului Celebrity 100 al Forbes, actorul cu cele mai mari castiguri inregistrate in decurs de un an.

Spitalul Judetean organizeaza concurs 37 de posturi vacante, cele mai multe pentru asistenti medicali si infirmieri

Angajari masive la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau. in contextul unui deficit urias de personal, unitatea medicala scoate la concurs nu mai putin de 37 de posturi vacante. Cele mai multe posturi puse la bataie sunt de asistenti medicali si infirmieri. Concursul va avea loc luna viitoare.

Spitalul Judetean organizeaza concurs pentru ocuparea a 37 de posturi, cele mai multe pentru asistenti si infirmieri

Angajari masive la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau. in contextul unui deficit urias de personal, unitatea medicala scoate la concurs nu mai putin de 37 de posturi vacante. Cele mai multe posturi puse la bataie sunt de asistenti medicali si infirmieri. Concursul va avea loc luna viitoare.

Care sunt cele mai valoroase 100 de companii din lume

Valoarea totala de piata a celor mai mari 100 de companii globale a crescut cu 15% comparativ cu anul trecut si a ajuns la 20. 000 de miliarde de dolari. Top 10 al celor mai valoroase companii include 8 companii din SUA si doua din China, in timp ce Top 10 de anul trecut era compus doar din companii americane.

Lista nominalizarilor MTV Video Music Awards 2018: Cardi B si The Carters, cele mai multe mentiuni. Avicii, nominalizare post-mortem VIDEO

Cantareata rap Cardi B 25 de ani) si duo-ul The Carters, format din Jay-Z 48 de ani) si Beyonce 36 de ani) au primit cele mai multe nominalizari - zece, respectiv opt - pentru editia de anul acesta a MTV Video Music Awards.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )