Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari reduceri eMAG la boilere electrice sau pe lemne

Antena3 Antena3,
Cele mai mari reduceri eMAG la boilere electrice sau pe lemne

Reduceri eMAG boilere electrice sau pe lemne. Top 3 oferte . continuă pe Antena3

Un miner din Tanzania a descoperit doua pietre pretioase in valoare de peste 3 milioane de dolari, cele mai mari extrase pana acum

Un miner din Tanzania a devenit milionar peste noapte dupa ce a vandut doua pietre pretioase descoperite intr-o mina, cele mai mari extrase pana acum in tara.

Palestina: Cele mai mari proteste de pana acum impotriva planului anuntat de Trump

Palestina nu este de vanzare: mii de persoane au demonstrat luni la Ierihon, cel mai mare miting din Cisiordania, de la anuntul de la sfarsitul lunii ianuarie a planului american pentru Orientul Mijlociu, potrivit AFP. FOTO Mii de israelieni protesteaza fata de planurile de anexare a unor parti din Cisiordania .

Top 10 judete cu cele mai mari note la Evaluarea Nationala 2020

Evaluare Nationala 2020. Luni, 22 iunie, s-au afisat rezultatele la cel mai important examen sustinut pana acum de fostii elevi de gimnaziu. Ministerul Educatiei a publicat notele. in topul judetelor cu.

Surpriza pentru romanii cu card si cont bancar: anuntul uneia dintre cele mai mari banci te scapa de batai de cap

Romanii au ajuns, in 2020, sa foloseasca si mai mult cardul pentru cumparaturi. Daca ai nevoie de inca un card, un serviciu extrem de util vine de la CEC Bank. La inceputul starii de.

Cele mai mari amenzi din ultima perioada nu au legatura cu pandemia: service-urile auto din Romania, ingropate

Nu este foarte clar daca miscarea de trupe din ultimele saptamani are legatura cu nevoia disperata de bani la bugetul de stat, dar foarte multe service-uri auto din Romania au fost.

Topul liceelor din Salaj. Unde s-a intrat cu cele mai mari medii

Absolventii clasei a VIII-au au aflat luni, primele rezultate la Evaluarea Nationala din acest an, iar peste cateva zile, dupa solutionarea contestatiilor, ei vor putea completa fisele de inscriere la liceu.

Rezultate Evaluare Nationala 2020: 76% dintre elevi au medii mai mari sau egale cu 5 Cate medii de 10 au fost

Rezultatele la Evaluare Nationala 2020, centralizate de Ministerul Educatiei, releva ca 76,1% dintre elevii care au participat la examen au obtinut medii mai mari sau egale cu 5.

Studiu. Care sunt cele mai curate si cele mai murdare plaje din Romania

In luna mai 2020 s-au inregistrat cele mai mici cantitati de deseuri abandonate pe nisip, o posibila.

Colonelul tenisului implineste 38 de ani. VIDEO: una dintre cele mai simpatice faze de la Wimbledon

Rusul Mihail Iujnii implineste, astazi, 38 de ani. De numele fostului numar opt mondial se leaga unul dintre cele mai simpatice momente din istoria recenta a turneului de la Wimbledon.

Luna iunie va urca in top 5 cele mai ploioase luni din istoria masuratorilor meteorologice

Meteorologii au prelungit avertizarea de cod portocaliu pana maine dimineata. Ploile torentiale vor pune stapanire in continuare pe toata Romania. Acest lucru va creste pericolul de inundatii, mai ales in zonele unde s-au depasit deja 200 lmp. in acest context, specialistii ANM spun ca luna iunie va urca in top 5 cele mai ploioase luni din istoria masuratorilor meteorologice.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )