Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai racoritoare meme cu Liviu Dragnea la racoare

Playtech Playtech,
Cele mai racoritoare meme cu Liviu Dragnea la racoare

Liviu Dragnea a primit o condamnare de 3 ani si 6 luni cu executare in dosarul angajarilor fictive, iar lumea s-a bucurat, ca altceva n-aveam ce face. N-a durat mult si au aparut si memele de tot felul, iar mai jos le gasesti pe cele mai bune. Pana la o condamnare definitiva mai avem de []. continuă pe Playtech

Liviu Dragnea: Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi, nici Pahontu, nici Ponta, nici altii (VIDEO)

Liviu Dragnea a pus tunurile pe mai multe figuri politice, dar si din servicii dupa condamnarea pe care a primit-o joi. La finalul declaratiilor in care a anuntat ca nu isi da demisia din nicio functie,.

Filialele PSD il sustin pe Liviu Dragnea

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au remis, in aceasta seara, comunicate de presa in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie, informeaza News. ro. Filialele partidului mai sustin ca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea nu este dreapta si nici nu va putea ramane dupa judecarea apelului.

Liviu Dragnea, condamnat: cati ani ar trebui sa execute la inchisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat. Dupa o serie de amanari, si-a aflat sentinta in dosarul angajarilor ilegale de laDGASPC Teleorman. Suspendarea executarii pedepsei din 2016 a fost anulata. Liviu Dragnea, seful PSD, a fost condamnat pe 21 iunie la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. El si-a primit aceasta pedeapsa in dosarul [].

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de nchisoare cu executare n dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu e definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat, joi, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman. Decizia nu e definitiva. Fosta sotie a sefului PSD, Bombonica Prodana, a primit doar o amenda aministrativa de 1. 000 de lei. Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, privind angajarea fictiva a doua secretare din PSD la DGASPC Teleorman. La ultimul termen, procurorii DNA cerusera condamnarea pana la 7 ani si 6 luni cu executare. Lista completa a sentintelor din dosarul DGASPC Teleorman.

Tudor Chirila, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Va solidariza si mai mult penalii si coruptii. Actorul indeamna la continuarea protestelor pasnice

Actorul si cantaretul Tudor Chirila, una dintre cele mai puternice voci din breasla artistilor cand vine vorba de scena politica, ii indeamna pe romani sa continue protestele pasnice atragandu-le atentia ca sentinta in cazul liderului PSD Liviu Dragnea, care nu este definitiva, va solidariza si mai mult penalii si coruptii.

Basescu, dupa condamnarea primita de Liviu Dragnea: Daddy, pricepi ca trebuie sa demisionezi din functia de Presedinte al Camerei Deputatilor?

Fostul presedinte Traian Basescu ii cere la randul sau lui Liviu Dragnea demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa condamnarea de trei ani si sase luni de inchisoare cu executare primita in dosarul angajarilor fictive, in prima instanta.

Filiale PSD il sustin pe Liviu Dragnea: Nu putem numi asta justitie, este o ruleta ruseasca, din care unii scapa, iar altii cad victime

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au transmis comunicate in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie.

VIDEO Liviu Dragnea, prima declaratie dupa ce a fost condamnat la nchisoare: Am asistat la o executie n masa / Am decis sa fim mult mai fermi si mai radicali / Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri, la o zi dupa ce a fost condamnat in prima instanta la inchisoare cu executare, o atitudine mult mai ferma si mai radicala, cerandu-si totodata iertare miilor de romani care stau in puscarie sau sunt tarati prin tribunale pe baza unui articol sovietic, o referire la abuzul in serviciu.

VIDEO Liviu Dragnea, prima declaratie dupa ce a fost condamnat la nchisoare: Am asistat la o executie n masa / mi cer iertare pentru ca s-a lungit att de mult elaborarea Codului Penal / Am decis sa fim mult mai fermi si mai radicali

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri, la o zi dupa ce a fost condamnat in prima instanta la inchisoare cu executare, o atitudine mult mai ferma si mai radicala, cerandu-si totodata iertare miilor de romani care stau in puscarie sau sunt tarati prin tribunale pe baza unui articol sovietic, o referire la abuzul in serviciu.

Mai multe companii promit clientilor reduceri dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in prima instanta

Mai multe companii din Romania promit clientilor reduceri dupa condamnarea, in prima instanta, a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman. O agentie de turism ofera o reducere de 3,6%.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )