Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cele mai recente cifre de pe scena politica. Cum stau partidele in sondaje. Surpriza de proportii

Antena3 Antena3,
Cele mai recente cifre de pe scena politica. Cum stau partidele in sondaje. Surpriza de proportii

Radu Tudor a prezentat, vineri, la Punctul de intalnire, cele mai recente cifre privind preferintele electoratului din Romania. Potrivit Avangarde, PSD este creditat in sondaje cu 35%, PNL cu 23%, iar ALDE . continuă pe Antena3

Statistici oficiale: 40.576 de imobile au fost vndute la nivel national n luna august, cele mai multe n Bucuresti, Ilfov si Timis

576 de imobile au fost vandute, in luna august din acest an, la nivelul intregii tari, numarul caselor, terenurilor si apartamentelor care au facut obiectul contractelor de vanzare-cumparare fiind cu 16. 410 mai mic fata de luna similara a anului trecut, a anuntat vineri Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Cele mai multe vanzari de imobile au fost inregistrate, in luna august 2018, in Bucuresti 6. 381, Ilfov 2. 495 si Timis 2. Judetele cu cele mai putine imobile vandute in aceeasi perioada sunt Caras-Severin 290, Gorj 157 si Olt 138.

FOTO Care este judetul cu cele mai multe biserici si manastiri din tara. Nu este in Bucovina

Multa lume sustine ca cele mai multe biserici si manastiri se afla in nordul tarii, fara sa nominalizeze un judet anume. Adevarul este altul: judetul cu cele mai multe biserici si manastiri se afla in Oltenia.

Povestea odioasei Vera Renczi, una dintre cele mai crude criminale din istorie. Si-a ucis cei 35 de soti si amanti si a facut-o din placere

Supranumita Vaduva neagra, vesnic imbracata in negru, cu aer misterios, de o frumusete care lua mintile oricarui barbat, Vera Renczi a ramas in istorie drept una dintre cele mai sadice.

Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Urmele de pasi lasate de oamenii preistorici in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Apuseni sunt cele mai vechi de acest fel din Europa si poate chiar din lume, spun cercetatorii. Urmele au fost descoperite in 1965 .

WOW! Acesta sunt cele mai scumpe rochii din toate timpurile!

De la rochia din diamante a lui Cate Blanchett, de la Premiile Oscar, pana la superba rochie de mireasa purtata de Kate Middleton, iata mai jos cele mai spectaculoase si scumpe rochii ale tuturor timpurilor.

Cum a reusit una dintre cele mai bogate antreprenoare din lume sa faca un miliard de dolari din produsele de frumusete

Chiarsi pe o piatasuperaglomeratasi hipercompetitiva, cum este cea a produselor deinfrumusetare, raman nise. Trebuie doar sastii sale gasesti, asa cum a reusit Huda Kattan, astazi una dintre cele mai bogate antreprenoare din topulForbes.

VIDEO Tim Cook apara cele mai scumpe iPhone-uri de pna acum: Oamenii vor cel mai inovativ produs din piata, dar fabricarea este costisitoare

Apple a prezentat recent trei noi modele de iPhone, inclusiv cel mai scump de pana acum, care in SUA porneste de la 1. 100 de dolari, iar in Europa este si cu 30% mai scump. Tim Cook, seful companiei, a spus intr-un interviu la ABC News ca oamenii vor cele mai inovative produse din piata, dar aceste produse pot fi fabricate doar cu costuri mari. in plus, el a spus ca multi isi iau iPhone prin pachetele de la operatorii mobili si ii costa practic un dolar pe zi.

TRAGEDIE! Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania s-a stins din viata (FOTO)

Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania, Geta Bratescu, s-a stins din viata, miercuri dimineata, la varsta de 92 de ani. Geta Bratescu, nascuta in 1926, in Ploiesti, a studiat la.

HOROSCOP. Cele mai bune iubite ale zodiacului. Fecioarele sunt foarte critice, femeile-Berbec sunt foarte pasionale

Domnilor, doamnelor, sunteti pregatiti sa aflati adevarul? Acestea sunt cele mai bune iubite ale zodiacului. Pe ce loc se claseaza iubita ta? HOROSCOP. Incepem numaratoarea.

Peste ce au dat speologii intr-una din cele mai misterioase pesteri din Romania. Am fost chemati in adancuri de o lumina stranie

Pestera Izverna, situata in muntii Mehedintiului, la altitudinea de 600 de metri, este una dintre cele mai renumite rezervatii speologice din Europa. Ea a devenit celebra si mult cautata de straini dupa ce Ja.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )