Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cele mai sanatoase tipuri de nuci

Adevărul Adevărul,
Cele mai sanatoase tipuri de nuci

Nucile sunt necesare pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata si ar trebui mancate in fiecare zi. Acestea sunt surse importante de grasimi monosaturate bune), care scad riscul de afectiuni cardiovasculare. Nucile, daca alegi tipul corect, sunt un izvor de proteine, minerale si alte substante nutritive esentiale pentru starea generala de sanatate. continuă pe Adevărul

Cele mai sanatoase branzeturi pentru tine

Branza este un produs lactat bogat in substante nutritive, in special proteine, calciu, vitaminele A si C, ceea ce inseamna ca este foarte buna pentru oase si dinti. Pe piata sunt prezente foarte multe feluri de branza, dar ele trebuie sa fie de calitate pentru ca sanatatea sa nu fie afectata. Iata care sunt cele mai bune branzeturi pentru consumul zilnic:.

Top 7 cele mai noi tipuri de fraude financiare: de la metoda Netflix, la fraude cu monede virtuale

Hotii isi imbunatatesc de la an la an metodele prin care incearca sa fraudeze persoanele neatente sau fara suficiente cunostinte financiare. Organizatia americana Better Business Bureau a realizat o lista a celor mai frecvente noi tipuri de fraude din.

Cat costa vacanta de 1 Mai la munte: care sunt cele mai bune oferte

Cele mai mici preturi sunt in zona Covasna-Harghita, unde se poate petrece un sejur si cu 500 de lei. Cea mai cautata zona este Bran-Moieciu-Fundata, unde preturile sunt intre 800 si 1. 000 de lei de cuplu.

Mamaia, Vama Veche si Eforie Nord, cele mai cautate statiuni de 1 Mai. Saturn, cea mai nepopulara

Turistii care merg de 1 Mai pe litoralul romanesc petrec, in medie, trei nopti la malul marii si platesc, in medie, 477 de lei pentru cazare. Cele mai scumpe pachete au costat 2. 024 de lei pentru o camera si au fost cumparate la un hotel de 5 stele din.

MESAJE SF GHEORGHE. Cele mai inspirate urari si felicitari de SF. Gheorghe pe care le puteti trimite

Duminica, 23 aprilie, se sarbatoreste Sfantul Gheorghe, care in acest an pica la doar cateva zile dupa Paste. Mai jos gasiti cele mai inspirate mesaje, SMS-uri, urari.

Cele mai bune bancuri cu prosti. Doriti pizza taiata in patru sau in opt?, in patru! Nu pot manca opt, e prea mult!

Oamenii au avut intotdeauna nevoie de umor, iar unele dintre cele mai bune bancuri sunt cele in care e luata la misto lipsa inteligentei.

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

Cifrele Olteniei. Cum arata una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Uniunea Europeana

Adaptatadin punct de vedere economic, zicalaCu o floare nu se face primavaraeste valabilasi pentru Oltenia,eterna Terra Nova, una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Romania, ba chiar din Uniunea Europeana.

SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE

Milioane de romani isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Gheorghe. Cele mai multe sarbatorite se numesc Georgiana. Dintre barbati, majoritatea.

Sistemul ferorviar romanesc, printre cele mai neperformante

Tara noastra si Bulgaria aveau anul trecut cele mai slabe sisteme feroviare din Europa, conform indicelui 2017 European Railway Performance RPI), publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG), informeaza Xinhua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )