Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cele mai savuroase momente cu CTP. Ce spunea despre Dacian Ciolos, Viorica Dancila si Corneliu Vadim Tudor

Playtech Playtech,
Cele mai savuroase momente cu CTP. Ce spunea despre Dacian Ciolos, Viorica Dancila si Corneliu Vadim Tudor

Cristian Tudor Popescu este cunoscut pentru replicile sale extrem de savuroase. Comentariile jurnalistului despre oamenii politici ai zilelor noastre si nu numai sunt un vis pentru cei care nu cheltuie cuvintele in zadar si iubesc trimiterile in diverse domenii. Iata cum jignirile cu perdea ale lui Cristian Tudor Popescu pot deveni cu usurinta material de . continuă pe Playtech

Business report: Romanii - la coada clasamentului european in privinta capacitatii de a plati la timp facturile; Impactul multinationalelor asupra economiei romanesti; Industria IT asteapta digitalizarea sectorului public

Cele mai importante momente din industria auto in 2019. Industria auto este una dintre cele mai importante industrii din Romania. 000 de oameni raman fara loc de munca! Cine face concedieri masive.

Cu ce barbati celebri s-a iubit Anamaria Ferentz, inainte sa plece in SUA. Ce spunea despre Tiriac

Anamaria Ferentz are la activ cateva relatii esuate, toate cu barbati celebri din Romania. Care sunt domnii care i-au furat inima, inainte sa-si gaseasca linistea in Statele Unite ale Americii? Au fost sau nu adevarate zvonurile despre Tiriac? Ce ce barbati celebri s-a iubit Ferentz? Anamaria Ferentz a revenit in atentia presei mondene dupa ce .

Donald Tusk, despre Brexit: Una dintre cele mai spectaculoase greseli din istoria UE. Ce ii reproseaza lui Macron

In primul sau interviu de la incheierea mandatului sau de presedinte al Consiliului European, polonezul Donald Tusk a spus ca Brexitul este dintre cele mai colosale greseli din istoria UE.

Un nou jurat, la PRO TV. Cine e femeia de care toti vor sti de frica, intr-una dintre cele mai asteptate emisiuni ale postului

A fost anuntat cel mai nou jurat, de la PRO TV, pentru o emisiune foarte asteptata de catre public. Show-ul va debuta in curand pe postul de televiziune, iar celei alese sa faca parte din echipa juriului in mod clar ii vor sti toti de frica! Este vorba despre o femeie de afaceri de succes .

Dimineata, una dintre cele mai cunoscute stiriste, in timpul liber, motociclista. Cine este vedeta care ii pune in incurcatura pe barbati, cu pasiunile ei (FOTO)

Un adintre cele mai cunsocute stiriste ale Antenei 1 are pasiuni mai putin obisnuite pentru o domnisoara fragila, cum pare ea la prima vedere.

Actiunile Bancii Transilvania, cele mai lichide titluri in aceasta saptamana: valoarea tranzactiilor scade de peste doua ori

Actiunile Bancii Transilvania au fost si in aceasta saptamana cele mai lichide titluri pe Bursa de la Bucuresti, generand tranzactii de peste 31,49 de milioane de lei, urmate de actiunile BRD-Groupe Societe Generale, cu schimburi de 17,63 milioane de.

VIDEO Cele mai triste filme romantice. Cinci productii memorabile care si-au gasit loc in istoria cinematografiei

Printre cele mai de succes filme, avand in distributie actori de exceptie, se numara si o serie de drame romantice intrate in istoria cinematografiei. Sunt productii de mare succes, cu incasari cumulate de miliarde de dolari si care au facut inconjurul lumii.

A murit Stoyanka Mutafova, una dintre cele mai longevive actrite de teatru din lume

Actrita bulgara Stoyanka Mutafova, una dintre cele mai longevive actrite de teatru, prezenta cu regularitate pe scena in ultimele luni, a murit la varsta de 97 de ani, informeaza Reuters.

Romania are una dintre cele mai imbatranite flote aeriene din UE. Ce tipuri de avioane au si peste 20 de ani vechime

Flota aeriana comerciala a Romaniei este una dintre cele mai imbatranite din Uniunea Europeana, rezulta dintr-un raport dat publicitatii recent de Eurostat, organismul Comisiei Europene care se ocupa cu statistica, cu ocazia zilei internationale a aviatiei civile ONU).

Mesajul unei tinere romance pentru Ministerul Educatiei. Gianina este printre cele mai stralucite minti din lume

Tinerii romani, unii dintre ei adevarate genii, au reusit sa-si formeze cariere de prestigiu, dar peste hotare, nu in tara, in conditiile in care Romania are nevoie de specialisti in mai toate domeniile de activitate. Unul din acesti tineri a ajuns la unul din cele mai prestigioase institutii din lume, vorbim aici de Institutul Max .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )