Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cele mai scumpe instalatii de arta de la Burning Man! Au costat o avere!

ADPM ADPM,
Cele mai scumpe instalatii de arta de la Burning Man! Au costat o avere!

Burning Man este festivalul anual care are loc in desertul Black Rock din Nevada si le ofera vizitatorilor experiente de neuitat. Istalatiile artistice elaborate si extrem de scumpe te lasa fara cuvinte. Mai jos va prezentam care au fost cele mai scumpe . continuă pe ADPM

Cele mai frumoase tiara purtate de femeile Casei Regale Britanice

Femeile iconice ale familiei regale de la palatul Buckingham au parte de cele mai luxoase si elegante tinunte, iar bijuteriile, cu ajutorul carora isi asorteaza tinutele, sunt adevarate comori. Mai jos va prezentam cele mai frumoase tiara purtate de membrele casei regale. Toate au cate o poveste, sunt extrem de valoroase si lasate mostenire de la o generatie la alta.

Rusia organizeaza cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice

Rusia va gazdui in perioada 11 - 15 septembrie cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice, a anuntat ministrul rus al Apararii, Serghei Shoigu, citat de Reuters. Vostol-2018.

Rusia organizeaza cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice

Rusia va gazdui luna viitoare cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice, care vor implica si armatele chineze si mongole, a spus marti ministrul rus al Apararii, Sergei Shoigu, relateaza Reuters.

Cele mai delicioase prajituri horror! Ai curaj sa le mananci?

O felie de tort este mereu bineveninta, nu? Ca e cu ciocolata, cu frisca, cireste sau migdale, nu ai cum sa refuzi. Dar ce faci cand acel tort are cea mai infricosatoare glazura si pare desprinsa dintr-un film de groaza, precum un craniu, un maxilar insangerat sau un monstru? .

CHIRIE BUCURESTI. Care sunt preturile la chirie in cele mai cautate zone de catre studenti

Zonele Dristor, Grozavesti-Politehnica, Unirii-Universitate, Timpuri Noi si Eroilor-Stirbei Voda sunt cele mai cautate de studentii care vin din provincie sa studieze in Capitala, iar preturile cerute pentru.

STUDIU Care sunt cele mai cautate zone din Capitala in randul studentilor din provincie

Cele mai cautate zone de studentii care vin din provincie sa studieze in Bucuresti sunt Dristor, Grozavesti-Politehnica, Unirii-Universitate, Timpuri Noi si Eroilor-Stirbei Voda. Cel putin asa arata o analiza realizata de reprezentantii ai 50 de agentii imobiliare, citata de Agerpres. Aceeasi analiza arata ca preturile cerute pentru inchirierea unei garsoniere pornesc de la 230 euro/luna.

Analiza economica: Cele mai profitabile industrii vs. cele aflate in declin major. Care sunt cele mai cautate meserii

O ampla analiza efectuata de Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR), pune in balanta sectoarele economice care au crescut de peste 10 ori in ultimul deceniu, fata de cele care au scazut cu mai mult de 50% in ultimii 10 ani.

Salariul mediu in Cluj, in crestere cu aproape 15% fata de anul trecut. Managerii si IT-istii au cele mai mari venituri

Potrivit Directiei Judetene de Statistica Cluj, castigul salarial mediu net in judet, in iunie, a fost cu 14,6% mai mare fata de aceeasi luna din anul 2017.

Cele mai intalnite greseli prin care oamenii destepti isi saboteaza succesul

Cea mai importanta regula atunci cand vine vorba de succes este sa nu iti sabotezi propriile sanse de reusita. Printre greselile frecvente se numara si stabilirea unor obiective nerealizabile si lipsa sentimentului de sustinere.

Nu toate vacantele turistilor romani vor fi garantate integral. Care sunt cele mai sigure pachete turistice

Desi Ministerul Turismului a transpus Directiva Europeana care obliga agentiile sa asigure pachetele turistice, o parte dintre acestea, cum ar fi majoritatea vacantelor interne sau cele externe in care turistul calatoreste cu masina personala nu intra sub protectia acestei legi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )