Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cele mai scumpe telefoane de la eMAG pe care sa le cumperi in Romania

Playtech Playtech,
Cele mai scumpe telefoane de la eMAG pe care sa le cumperi in Romania

Cand vezi preturile celor mai scumpe telefoane din Romania, disponibile la eMAG, probabil te gandesti ca-ti trebuie avere ca de Ion Tiriac. Oricum, si daca iti permiti, si daca nu,. continuă pe Playtech

Cele mai importante oferte la masini de spalat

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat.

Cand va fi golit Lacul Colibita, una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania. Operatiunea va dura 7 luni

Lacul Colibita este in centrul unuia dintre cele mai mari proiecte de reabilitare din Transilvania. 27 de milioane de euro va costa prelungirea vietii barajului cu inca 100 de ani. Golirea lacului se poate desfasura doar in perioada septembrie-martie, pentru a proteja bio-diversitatea si pestii.

Patru oameni au vazut-o pe Elodia. Marturia care a pus pe jar anchetatorii intr-unul dintre cele mai grele cazuri de crima din Romania

Cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu a starnit numeroase controverse mai mult de sapte ani. Anchetatorii au avut un dosar extrem de dificil care s-a finalizat pana la urma cu condamnarea lui Cristian.

Initiativa antreprenoriala, n scadere drastica n aceasta vara. Care sunt afacerile cu cele mai mari scaderi

Numarul de profesionisti inmatriculati in Romania in vara anului 2018, respectiv perioada iunie august, a scazut cu aproximativ 24,22% in raport cu numarul de profesionisti inmatriculati in aceeasi perioada a anului 2017.

Nobel fizica 2018 Star Trek a devenit realitate: raza de lumina care poate muta obiecte. Plus: cele mai scurte si mai intense impulsuri laser create de omenire

Arthur Ashkin a inventat penseta optica cu care apuca particulele, atomii si moleculele, fara ca acestea sa fie afectate, iar Gerard Mourou si Donna Strickland au pregatit calea pentru cele mai scurte si mai intense impulsuri laser create de omenire.

Cele mai temute superstitii despre bani. Ai grija cum ii pastrezi

Iata cateva dintre cele mai temute superstitii despre bani, de care multi se feresc si azi. Daca ai norocul sa castigi bani la vreun joc de noroc, daruieste o parte din ei unei persoane aflate in mare nevo.

19 state europene ofera locuri de munca romanilor: care sunt cele mai cautate meserii

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera romanilor 2. 100 de locuri de munca din 19 state, cele mai multe fiind in Spania si Germania.

Topul artistilor cu cele mai multe premii Grammy

Acordate din 1957, Premiile Grammy sunt considerate cele mai importante trofee din industria muzicala mondiala. Care sunt artistii ce au obtinut de-a lungul anilor cele mai multe premii Grammy aflati din materialul urmator.

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti

In ianuarie s-a deschis AV8, ultimul restaurant din ansamblul Aviatorilor 8, de la Piata Victoriei. Era si cel mai asteptat din seria de restaurante de acolo, si unul dintre cele mai asteptate de pe piata Bucurestiului, fiindca se stia de mult ca se va.

Top 10 cele mai vizitate orase din lume in 2018

In fiecare an, Mastercard realizeaza un top al celor mai populare orase. Anul acesta, Indicele Global Destination Cities a inclus in clasament 162 orase din intreaga lume. In realizarea topului se iau in calcul mai multe criterii, printre care numarul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )