Libnet.ro
UNICEF

16:00

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Castronul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Castronul

Mama, mama, pot sa ling castronul? Prea tarziu, Alinuta, deja l-am limpezit . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cerceii

Alinuta catre ma-sa: - Mama, azi in parc a zis un nene ca daca-i sug p**a imi da cerceii astia! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Apa

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Sarpele

Odata invatatoarea le-a spus copiilor sa aduca la scoala un animal care scoate sunete sau chiar poate vorbi. A doua zi la scoala. Ionel: - Eu am adus o musca, ea poate bazai. - Bine Ionel, nu chiar la.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lantul

Doi ardeleni Ion si Gheorghe, merg pe bicicleta: - Mai Ioane, vezi ca-ti bate lantul! - Nu te aud. Ce spui? - Vezi ca-ti bate lantul! - Zii si tu mai tare. ! - iti bate lantuuul. !!! - Nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sofer de autobuz

Un moldovean la Roma sta seara intr-un bar si bea vin. Langa el sta un localnic care bea tot asa. Intra ei in vorba italianul il intreaba de unde e humulesteanul nostru, mai beau de pretenie inc-o butelca si la un.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pinguini

Un camionagiu intreaba un politist: Exista cumva pinguini de 160 cm inaltime? N-am mai auzit!!! Hopa. Inseamna ca am calcat cu camionul o calugarita! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Sah

Cine a inventat sahul, Bulisor? Canibalii. De unde ai mai scos si tampenia asta? Pai domnule profesor, de ce se spune Ti-am mancat regina!? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Gasca

La piata de pasari o ardeleanca statea cu o gasca in brate. Un jmecher o intreaba: Ce faci? O dai, o dai sau stai degeaba? La care ardeleanca, mai ceva ca jmecherul: O dau, da cine tine gasca .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Portofelul

Doua blonde se intorc de la serviciu. Una vede pe jos un portofel. Dupa ce il ridica, zice dezamagita: - Tuuu, fataaa, bani falsi. - De unde stii? intreaba cealalta. - Pai, unde ai mai vazut tu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Viseu

In gara un moldovean la casa de bilete: - Doamna catcosta un bilet la Viseu? - 25. 000 lei, bade. - Atata? - Da. - Apoi atata nu dau. mai bine ma pis pi.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )