Libnet.ro
UNICEF

22:01

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Mosul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Mosul

Pe o banca statea Alinuta. Era trista. La un moment dat vine Mos Craciun si vazand-o atat de trista s-a gandit sa-i indeplineasca 3 dorinte. - Care este prima ta dorinta, fata mosului ? - Pai imi doresc un. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Binoclul

Alinuta mergea pe strada cu doua furculite in maini si striga: A: Cine vrea sa se uite in binoclu? Gratis! Satisfactie garantata. Un trecator naiv se ofera. Alinuta ii baga furculitele-n ochi. Trecatorul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Castronul

Mama, mama, pot sa ling castronul? Prea tarziu, Alinuta, deja l-am limpezit .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pescuitul

- Tata, tata, nu-mi place la pescuit! - Taci din gura si nu te mai zbate.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Berbecul

Un cioban adoarme stand in fund, pe o piatra. In somn se legana inante-inapoi. Un berbec mai tanar il vede si crede ca va fi atacat. Se pregateste si-l izbeste pe cioban in frunte . bang!! Se trezeste omul mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: O bere

Doua vecine din Vaslui: Vecino, zi-i sotului tau sa vina pe la mine sa bem o bere. Nu ne-am mai vazut de doi ani! Dar de unde stii ca a venit in tara? Ai ambii ochi.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sofer de autobuz

Un moldovean la Roma sta seara intr-un bar si bea vin. Langa el sta un localnic care bea tot asa. Intra ei in vorba italianul il intreaba de unde e humulesteanul nostru, mai beau de pretenie inc-o butelca si la un.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pinguini

Un camionagiu intreaba un politist: Exista cumva pinguini de 160 cm inaltime? N-am mai auzit!!! Hopa. Inseamna ca am calcat cu camionul o calugarita! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Sah

Cine a inventat sahul, Bulisor? Canibalii. De unde ai mai scos si tampenia asta? Pai domnule profesor, de ce se spune Ti-am mancat regina!? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Blugii

Ion si Culai erau in vorbe cu doua bune prietene, Maria si Tanta. - Tanto, fa, ce blugi frumosi ai?! - Imi place sa umblu in blugi, ma, Culai! - Daa. ! Atunci umbla si in ai mei, te rog.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cainele

Un turist aflat in excursie prin Romania ajunge la o stana unde vede un cioban cu cainele langa el. -Auzi bade, e rau cainele? -Apoi ii rau! -Dar.

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )