Libnet.ro
UNICEF

19:15

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pariul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pariul

Doi ardeleni privesc la televizor. Se transmit stirile de la ora 8,unde o femeie vrea sa se arunce de la ultimul etaj al unei cladiri. Pariez pe cinci mii de lei ca se arunca, spune primul ardelean. De. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Telefonul

Doi ardeleni: - No, ce masina ti-ai luat? - Nokia - No, da asta-i telefon! - No, ca esti prost! ii Kia! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lantul

Doi ardeleni Ion si Gheorghe, merg pe bicicleta: - Mai Ioane, vezi ca-ti bate lantul! - Nu te aud. Ce spui? - Vezi ca-ti bate lantul! - Zii si tu mai tare. ! - iti bate lantuuul. !!! - Nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Gasca

La piata de pasari o ardeleanca statea cu o gasca in brate. Un jmecher o intreaba: Ce faci? O dai, o dai sau stai degeaba? La care ardeleanca, mai ceva ca jmecherul: O dau, da cine tine gasca .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Datorii

Doi olteni stateau de vorba: - Nimic nu poti sa faci daca nu ai bani, mai Vasile! - Asta s-o crezi tu, Ioane! - Spune-mi atunci ce poti sa faci, daca nu ai bani? - Datorii Ioane,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Usi blocate

Doi politisti mergeau cu o masina de politie. Se opresc la o intersectie si se dau jos din masina. Constata ca au lasat cheile in masina si ca s-au blocat usile. il vad pe un tanar care.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sofer de autobuz

Un moldovean la Roma sta seara intr-un bar si bea vin. Langa el sta un localnic care bea tot asa. Intra ei in vorba italianul il intreaba de unde e humulesteanul nostru, mai beau de pretenie inc-o butelca si la un.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pinguini

Un camionagiu intreaba un politist: Exista cumva pinguini de 160 cm inaltime? N-am mai auzit!!! Hopa. Inseamna ca am calcat cu camionul o calugarita! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Sah

Cine a inventat sahul, Bulisor? Canibalii. De unde ai mai scos si tampenia asta? Pai domnule profesor, de ce se spune Ti-am mancat regina!? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Portofelul

Doua blonde se intorc de la serviciu. Una vede pe jos un portofel. Dupa ce il ridica, zice dezamagita: - Tuuu, fataaa, bani falsi. - De unde stii? intreaba cealalta. - Pai, unde ai mai vazut tu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Viseu

In gara un moldovean la casa de bilete: - Doamna catcosta un bilet la Viseu? - 25. 000 lei, bade. - Atata? - Da. - Apoi atata nu dau. mai bine ma pis pi.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )