Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Zi cu ghinion

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Zi cu ghinion

Tu, fata, stii ca anul asta 8 martie cade vineri ? - Vai, ce misto, fata ! Numai sa nu fie 13. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Bradul

Doua blonde hotarasc sa mearga in padure sa-si caute si ele un brad de Craciun. Dupa cateva ore de cautare una dintre ele ii spune celeilalte: - Asa nu mai merge! Eu propun sa luam primul brad pe care il gasim.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La plaja

La plaja, doua blonde: - Fata, ia uite la gagiul ala, parca ar fi un vultur ! - Tu, fata, dupa privire ti-ai dat seama ? - Nu, fata, dupa unghiile de la picioare.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La volan

Un mos se afla la volan. Baba lui de colo: De ce-ai oprit in intersectia asta draga? Nu s-a schimbat culoarea la semafor. Mosul de colo: Nu vezi ca trece o blonda pe trotuar? Ce, vrei sa fac accident?.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Asistenta

Intr-o noapte, la spital, o asistenta blonda il scoala pe pacientul care dormea un somn adanc si ii spune: -Treziti-va, am uitat sa va dau somniferul! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Ceai

Un moldovean intreaba o colega: Stii limba engleza? Da, spune colega. Atunci zice moldoveanul: Zi si mie cum se spune: gheata, ceai, picior? Ice, tea, foot.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Vanatai

Bula vine la scoala cu fata plina de dungi vinete. Profesoara: Ce-i bula te-a lovit tramvaiul? Nu doamna sunt de la o vispe. Cum putea sa-ti faca vispea asa ceva? Pai, vispea se invartea in fata mea.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Rezistenta

Regele vroia sa-si marite fata cu un barbat istet. in urma concursurilor s-au calificat in finala un ungur, un moldovean si un rus si le-a spus: Cine va sta o ora in butoiul acela plin cu tantari va .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Soferul

Intr-un autobuz suprapus plecau mai multi politisti intr-o aplicatie. S-au asezat ofiterii jos, iar subofiterii sus. Pe drum ofiterii se distrau: bancuri, bauturi. La subofiteri liniste mare. Dupa vreo ora de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Razboi

Razboi cu nemtii. Bula se ascunde intr-o fantana. Un neamt vrea sa faca la fel. El striga in fantana, iar Bula face pe ecoul. - E cineva acolo ? - E cineva acolo ? - Mai bine ma duc in padurice . - Mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVEI: Divort

Ion si Maria se cearta in draci: - Marie, asa nu se mai poate, ajunge, hai sa divortam! - Nu, Ioane! Vaduva m-ai luat, vaduva sa ma lasi! .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )