Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pestisorul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pestisorul

O blonda merge cu pestisorul la veterinar. - Eu cred ca este epileptic, ii spune ea veterinarului. Veterinarul arunca o privire si raspunde: - Mie mi se pare ca e destul de linistit. - Stati, ca. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Kilometrajul

O blonda are nevoie de bani. Se hotareste sa-si vanda masina, dar are 200. 000 km la bord si e cam greu de vandut. Se duce la un prieten. Asta ii spune: Ar fi o varianta, da nu prea e legalaTe.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Ceasul

Un barbat ducea cu mare greutate un ceas de perete, cu pendula, la reparat. Pe strada era foarte aglomerat, asa ca reusea cu greu sa se strecoare. La un moment dat izbeste o blonda foarte aranjata si dichisita.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Un gand

Se intalnesc doua blonde. Zice una: Unde fugi asa, proasto? Ma urmareste un gand! Stai ca vin si eu dupa tine, sa te pazesc! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pescuitul

- Tata, tata, nu-mi place la pescuit! - Taci din gura si nu te mai zbate.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: O bere

Doua vecine din Vaslui: Vecino, zi-i sotului tau sa vina pe la mine sa bem o bere. Nu ne-am mai vazut de doi ani! Dar de unde stii ca a venit in tara? Ai ambii ochi.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sofer de autobuz

Un moldovean la Roma sta seara intr-un bar si bea vin. Langa el sta un localnic care bea tot asa. Intra ei in vorba italianul il intreaba de unde e humulesteanul nostru, mai beau de pretenie inc-o butelca si la un.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pinguini

Un camionagiu intreaba un politist: Exista cumva pinguini de 160 cm inaltime? N-am mai auzit!!! Hopa. Inseamna ca am calcat cu camionul o calugarita! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Sah

Cine a inventat sahul, Bulisor? Canibalii. De unde ai mai scos si tampenia asta? Pai domnule profesor, de ce se spune Ti-am mancat regina!? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Gasca

La piata de pasari o ardeleanca statea cu o gasca in brate. Un jmecher o intreaba: Ce faci? O dai, o dai sau stai degeaba? La care ardeleanca, mai ceva ca jmecherul: O dau, da cine tine gasca .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Undita

Un moldovean s-a dusla pescuit. Vine un politist si-l intreaba : -De ce pescuiesti in lacul asta ,e interzis! -Pai nu pescuiesc. -Dar ce faci? -Imi spal undita. -Pai e interzis. -De ce ? -Pentru ca n.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )