Libnet.ro
UNICEF

18:45

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Portofelul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Portofelul

Intr-un lift stau o blonda desteapta, una proasta si Mos Craciun. Jos e un portofel doldora cu bani. Lumina se stinge,iar incateva secunde se aprinde din nou, dar portofelul nu mai e. i: Cine a luat. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Londra

O blonda ii spune celeilalte: - Fata, dar care e mai departe Luna sau Londra? - Hello, fata, vezi tu Londra de aici? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Degetul

O blonda merge la doctor si se plange ca o dor toate. -D-le doctor, daca ma ating cu degetu pe cap ma doare, daca ma ating pe picior ma doare, daca ma ating pe burta iara ma doare. ma dor toate. ce.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Mama

O blonda sta pe o banca in parc si plange . Un tip se apropie si o intreaba ce s-a intamplat . - Vesti groaznice ! A murit mama ! Dar asta nu-i tot . Am sunat-o pe sora mea si mi-a spus ca si mama ei a murit.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Placerea

Ion era pe camp si tragea la coasa. Vine Gheo din sat, striga: -Hai, Ioane acasa ca a murit soacra-ta!!!! Ion muncea in continuare. -Hai ma ca a murit soacra-ta, striga Gheo dupa ce se mai.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Stana

Un lup dadea tarcoale la o stana. La un moment dat s-a oprit. De ce? R: Pentru ca nu mai avea tarcoale.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Razboiul

Intors din razboiul cu arabii, Bula are cumplita misiune, de ai comunica matusii sale vestea ca baiatul ei, Strul, a murit impuscat. Convins ca a gasit, dupa o matura chibzuinta, formula cea mai putin socanta, el.

CELE MAI TARI BANCURI SECI CU MOLDOVENI: Porcul

Vine un timpcu friguri foarte mari; la un moment dat Stefanuc ii zice la consoarta lui: - Auzi fa, Anuta, e frig, ce zici, bagam porcul in casa? Anuta ii raspunde: - Da, ma, Stefanuc ma, da.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bunica

Alinuta lipseste 3 saptamani de la scoala. Cand vine inapoi, un profesor o intreaba de ce lipsit. -Pai, a murit bunica. -Cum a murit, cand am vazut-o ieri la geam? - Stiu, o tinem acolo pana vin.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Somnul

Se duc oltenii la primarul din Craiova, sa capete permisiunea sa doarma si ei in cearsafuri, catoata lumea, ca pana atunci dormeau pe rogojini. - Bine, zice primarul, va dau voie sa puneti.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Grenadele

Doi politisti gasesc trei grenade intr-o groapa. 1: -Ce ne facem cu ele? 2: -Le ducem la sectie. 1: -Si daca explodeaza una pe drum? 2: -Spunem ca am gasit doar doua.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )