Libnet.ro
UNICEF

14:45

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Creierul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Creierul

- Cu ce te ocupi, Bula? - Am grijade creierele mici. - Neurolog pediatru? - Consilier de imagine. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Dimineata

De ce se scoala oltenii dimineata devreme? Ca sa vada cat mai au pan-se scoala tarziu.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Tanarul

Doi politisti unul mai batran, celalalt mai tanar) stateau ascunsi cu radarul, cand vad venind, tare, un X6. - Ba, ce tare vine asta, zise ala mai batran. - Cu cat vine? intreaba ala mai t.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Nevasta

Pe Bula il doare burta si se duce la medic. Acesta il consulta , dupa care il intreaba: Aveti nevasta ? Da . De cate ori va culcati cu ea ? - De cate ori mi-e somn.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Box

Ora de anatomie. - Care muschi sunt pusi in actiune, daca eu fac box?, intreaba profesorul. Bula: - Muschii mei faciali ai rasului! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Chimia

- Bula, care e materia ta preferata la scoala? - Chimia. - Cum asa, ca in clasa a V-a inca nu se invata! - Tocmai de aceea! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Iepurele

Ieri au fost filmati cu o camera de supraveghere3 politisti in timp ce furau un iepure. Comandantul ii ia la rost : - Mai dobitocilor, nu va e rusine ? Ati facut Politia Romana de rusine ! De ce .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Greutatea

Alinuta pe chat: EL: Ce inaltime ai? EA: 150 cm! EL: Vai, esti ca o mica printesa Si greutatea? EA: Muuult mai mica 96! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Psihologul

Mama, mama, nu mai vreau la psihiatru! - Nu ma intereseaza ce vrei tu, vreau sa stiu de ce plangi de fiecare data cand te bat.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Politete

Un politist in autobuz. inghesuiala mare, caldura. Cineva stranuta. Politistul: - Cine a stranutat? Liniste. - Cine a stranutat?! insista politistul grav. Lumea nu mai respira. Politistul.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: in cimitir

In cimitir la miezul noptii merge un moldovean printre cruci, unde zareste un alt moldovean sarutandu-se cu doua fete. la care ii zice: - Wei, da wei si mie una. ! Tu cu doua da eu singur Unde.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )