Libnet.ro
UNICEF

19:46

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVEI: Divort

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVEI: Divort

Ion si Maria se cearta in draci: - Marie, asa nu se mai poate, ajunge, hai sa divortam! - Nu, Ioane! Vaduva m-ai luat, vaduva sa ma lasi! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Mancarea

Un ardelean manca cu pofta, clisa cu ceapa. Alaturi, Ion saliva. Ion isi ia inima in dinti si se prezinta: - Ma chiama Ion! - Apoi daca te chiama, du-te! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pe patul de moarte

Ion era pe patul de moarte si o intreaba pe Maria : Apoi tu, Marie, ca amu` mor , tu m-ai inselat pe mine ori ba? Maria ii raspunde ganditoare : Ma, Ioane, io t-as zice, da daca nu mori .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Soferul

Intr-un autobuz suprapus plecau mai multi politisti intr-o aplicatie. S-au asezat ofiterii jos, iar subofiterii sus. Pe drum ofiterii se distrau: bancuri, bauturi. La subofiteri liniste mare. Dupa vreo ora de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Razboi

Razboi cu nemtii. Bula se ascunde intr-o fantana. Un neamt vrea sa faca la fel. El striga in fantana, iar Bula face pe ecoul. - E cineva acolo ? - E cineva acolo ? - Mai bine ma duc in padurice . - Mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in dulap

Vasile mere acasa si o gaseste pa nevasta suparata. Vasile:ce ai patit Marie? Maria:ma Vasile ma nu mai am cu ce haine sa ma imbrac. Mere Vasile ,deschide dulapu:bluzita,tricou,fusta,rochie,serus Bade.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pe strada

Badea Gheorghe se plimba pe strada cu cei doi copii ai lui. Un cunoscut care il vede, ii spune: Bade Gheorghe, ce faini copiii ai! Si ce mai seamana intre ei! Dapai cum nu, ca doara is gemeni.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Paine

Merge Bula la un magazin alimentar si intreaba: Buna ziua, fiti amabila, aveti paine? Da avem, de care doriti? Pai aveti mai multe feluri? Da, de azi, de ieri si de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Bradul

Doua blonde hotarasc sa mearga in padure sa-si caute si ele un brad de Craciun. Dupa cateva ore de cautare una dintre ele ii spune celeilalte: - Asa nu mai merge! Eu propun sa luam primul brad pe care il gasim.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Piciorul

Ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intamplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Si ea a castigat.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Leganatul

Mama: Alinuta nu-l mai legana pe tata. Alinuta: Da. Mama: Alinuta nu-l mai legana pe tata ca te spanzur si pe tine! .

ştiri de la B1

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )