Libnet.ro
UNICEF

19:00

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: O bere

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: O bere

Doua vecine din Vaslui: Vecino, zi-i sotului tau sa vina pe la mine sa bem o bere. Nu ne-am mai vazut de doi ani! Dar de unde stii ca a venit in tara? Ai ambii ochi. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sofer de autobuz

Un moldovean la Roma sta seara intr-un bar si bea vin. Langa el sta un localnic care bea tot asa. Intra ei in vorba italianul il intreaba de unde e humulesteanul nostru, mai beau de pretenie inc-o butelca si la un.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Cati?

Doua tancuri mergeau prin desert. La un moment dat, ambele se opresc, si din fiecare iese cate un soldat. Primul intreaba: -Cati? Al doilea: -2! Primul: -Ce 2!? Al doilea: -Ce.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Portofelul

Doua blonde se intorc de la serviciu. Una vede pe jos un portofel. Dupa ce il ridica, zice dezamagita: - Tuuu, fataaa, bani falsi. - De unde stii? intreaba cealalta. - Pai, unde ai mai vazut tu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Romanii si rusii

Bre, moldovene, iti plac rusii? Da, mult. Dar romanii? Nu prea. De ce? Pentru ca l-au batut pe tata cu rigla la scoala, in 37. Si ce face tatal tau acum? Ehe, l-au impuscat rusi.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Combinatia optima

- Am auzit ca esti pe jumatate neamt, jumatate moldovean?! - Da. - Combinatia optima! Vrei sa faci totul perfect, dar lasi pe maine.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Binoclul

Alinuta mergea pe strada cu doua furculite in maini si striga: A: Cine vrea sa se uite in binoclu? Gratis! Satisfactie garantata. Un trecator naiv se ofera. Alinuta ii baga furculitele-n ochi. Trecatorul.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Un gand

Se intalnesc doua blonde. Zice una: Unde fugi asa, proasto? Ma urmareste un gand! Stai ca vin si eu dupa tine, sa te pazesc! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pinguini

Un camionagiu intreaba un politist: Exista cumva pinguini de 160 cm inaltime? N-am mai auzit!!! Hopa. Inseamna ca am calcat cu camionul o calugarita! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Sah

Cine a inventat sahul, Bulisor? Canibalii. De unde ai mai scos si tampenia asta? Pai domnule profesor, de ce se spune Ti-am mancat regina!? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Gasca

La piata de pasari o ardeleanca statea cu o gasca in brate. Un jmecher o intreaba: Ce faci? O dai, o dai sau stai degeaba? La care ardeleanca, mai ceva ca jmecherul: O dau, da cine tine gasca .

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )