Libnet.ro
UNICEF

15:00

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Inima

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Inima

In cabinetul unui medic din Moldova: Inima Dumneata esti grav bolnav. Ai inima dilatata! Da di undi, e di la mama! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Spre Viseu

In gara un moldovean intreaba: -Cat costa un bilet la Viseu? 200. 000 lei Decat sa dau 200. 000, mai bine ma K. K pe mine .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Un tuns sau un barbierit

Un moldovean intra intr-o frizerie si frizerul il intreaba: - Doriti un tuns sau un barbierit? - Cat costa? 25 lei tunsul si 15 lei barbieritul. - Atunci, e clar! Barbieriti-ma in cap! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Cea mai dezvoltata fizic

I: Dintre trei fetite de clasa a doua, una blonda, una bruneta si una roscata, care este cea mai dezvoltata fizic? R: Blonda, ca are 14 ani.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: In tinutul secuiesc

Cel mai vandut produs alimentar in tinutul secuiesc este pateul. Maghiarii adora sa mearga la alimentara si sa ceara: - Dati-mi va rog Ardealul! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La ce ora se deschide biblioteca

Bula suna in mijlocul noptii la bibliotecara: Alo, va rog frumos sa imi spuneti la ce ora deschideti la biblioteca. Bibliotecara, obosita: Bula, dar e trecut demult de miezul noptii! Nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: De ce dormiti in parc

Doi cersetori dormeau pe o banca in parc. Se apropie politistul comunitar: - Ce faceti aici? - Pai eu nu am casa, nu am serviciu, asa ca dorm aici! - Si tu? - La el in gazda! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Nimeni si Prost

Nimeni si Prost au ajuns la mare. Se duc sa faca baie: Nimeni se inneaca! Prost suna la Salvamar: -Ba, se inneaca Nimeni! -Ba, tu esti prost? -Da ma, eu sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La rand la spovedit

In biserica, la rand la spovedit: o olteanca, o ardeleanca si o moldoveanca. Olteanca intra prima. - Ia zi!. Ai calcat strimb vreodata? - Da, parinte! - Atunci, ia ocoleste tu frumos biserica de cate ori ai.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Vaca ardeleanului

Un ardelean facea autostopul spre Cluj-Napoca alaturi de vaca lui. La un moment dat opreste un Jeep. Urca el alaturi de sofer. - Ce facem cu vaca? Intreaba soferul. Leag-o de carlig, ca dara vine ea! Pornes.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Placinta cu umplutura

Alinuta plangea pe holul scolii. Invatatoarea o intreaba: - De ce plangi Alinuto? - Un copil mi-a dat jos placinta! - Dar a fost cu intentie? - Nu, a fost cu branza! .

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )